2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 76118 بازدید | 1628 پست
یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

عزیزم  اصلا اصلا به جادو و طلسم نباید بها بدی و قدم بعدیت خوندن آیه الکرسی و زیارت عاشورا باشه هیچی روتون تاثیر نمیکنه

و‌برای محبت بینتون و اروم شدن همسرت سوره کوثر و یازده بار ذکر انالله وانا الیه راجعون بخون 

راجعب جادو و‌طلسم با هیچکس حرف نزن از انرژی گفتنت قوی میشه و وقتی نمیگی و ذکر و‌عبادتو شروع میکنی تموم میشه

اون چیزایی که بهت گفتم شروع کردی اولش ممکنه بیخودی بحث بشه ولی اروم باشه چون داره نتیجه میده این اتفاق می افته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا اصلا به جادو و طلسم نباید بها بدی و قدم بعدیت خوندن آیه الکرسی و زیارت عاشورا باشه هیچی ...

وای مرسی🥺

ایشالا نتیجع ک دیدم میام میگم

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

واسه رسیدن به معشوق رفته چی؟

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید
مرسی گلم یه مدت می‌خوندم باز فراموش کردم. عذر شرعی داشته باشیم عیب نداره بخونیم؟ غسل واجب گردنمون با ...

عذر شرعی اشکال نداره 

ولی هیچ وقت غسل گردنتون هست حتی صلواتم نفرستید  قشنگم♥️

منظورم غسلی غیر از غسل پریود هست

یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

عزیزم هر شب سوره ی واقعه بخون خیلی خوبه چله نگیر هر شب بخون زیاد طول نمی کشه برای رزق و روزی خوبه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

دعای معراج و نادعلی عزیزم

تا ۴۰روز؟

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید
عذر شرعی اشکال نداره ولی هیچ وقت غسل گردنتون هست حتی صلواتم نفرستید قشنگم♥️منظورم غسلی غیر از غسل پ ...

بله منم منظورم غسل پریودی هس. سوره تکاثر ۴۰ بار بخونیم تو اون ایام مشکلی نداره؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊