2777
2789

بهتون بگن چقد شبیه خانم دکترا شدی

خب یعنی چی منظورشون چیه؟؟

خود من رشتم انسانیه ، اصلا تجربی نیستم

چندیییییییین نفر این حرفو بهم زدن ، نمیفهمم یعنی چی

مگه خانم دکترا چطوری و چه شکلین؟

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

حتما چهرت وایب دکترا رو میده 😅

خواهرم رشتش ریاضیه دهمه تازه درساشم نمیخونه ولی همه بهش میگن مهندس😂مدیونید اگر فکر کنید من بهش نمیگم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما چهرت وایب دکترا رو میده 😅خواهرم رشتش ریاضیه دهمه تازه درساشم نمیخونه ولی همه بهش میگن مهندس😂م ...

اها یعنی معنی بدی نداره؟

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
خوشتیپ و با کلاس ازینا که پاکتو شیک میپوشن خخخ تو دانشگاه به منم میگفتن دکتر بخاطر تیپه

اره ظاهرم برام مهمه که مرتب باشم

بیشتر ببینید
منظورشون اینه که حتما رشته خوبی قبول میشی

عه 

پس معنی بدی نداره😀

بیشتر ببینید
اها یعنی معنی بدی نداره؟

نه عزیزم خیلی خوبه 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
بیشتر ببینید
برا منم پیش اومده‌ . بدم‌میاد نمیدونم چزا

منم حس کردم معنی بدی داره

اما با ذوق میگفتن🤐

بیشتر ببینید
احیانا کوچولو موچولوی ظریف خوشگل نیستی؟

اره

الانم دارم میرم باشگاه یکم چاق بشم

بیشتر ببینید

شیک

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید