2777
2789
عنوان

طلای نو یا دست دوم

236 بازدید | 32 پست

سلام خانوما . من حدود پانزده تومن پس انداز دارم می‌خوام یه تیکه طلا کوچیک بخرم . یه گوشواره اگه بدن کوچیک . به نظرتون دست دوم یا نو . چه فرقی داره بینشون

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست دو قیمتش کمتر میفتهاگه خوشگل پیدا کنی

اونوقت برا فروشش مشکل نیس کمتر بخرن . چون برا پس انداز می‌خوام

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐
من ۷تومن پس انداز دارم میخوام بیشتر بشه باهاش گوشی بخرم بنظرتون الان این پولمو برم یه تیکه طلا بخرم ...

طلا بخر قطعا . من این پولمو اگه قبل عید طلا خریده بود خیلی به نفعم بود

قیمت دست دو کمتر اجرت ساخت نداره ولی در برابر حجم انرژی منفی که ازون شی ممکنه منتقل بشه به زندگیمون ارزش نداره این تخفیف. طلا انرژی صاحبشو داره 

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

قیمت دست دو کمتر اجرت ساخت نداره ولی در برابر حجم انرژی منفی که ازون شی ممکنه منتقل بشه به زندگیمون ...

برای پس انداز می خریم دیگه منم دست دوم می خرم ولی حس خاصی بهشون ندارم چون کلا از طلا بدم میاد برای حفظ پولم کمی خریدم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
برای پس انداز می خریم دیگه منم دست دوم می خرم ولی حس خاصی بهشون ندارم چون کلا از طلا بدم میاد برای ح ...

با اب نمک و سرکه پاکسازی کن حداقل

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو