2777
2789

اونم از من خوشش اومده ولی باید منن یه قدمی بردار که بفهمه و جلو بیاد تو فروشگاه کار میکنه و شماره و ایدی اینام ندارم ازش راهنماییم کنید ممنونم

با رفتار و نگاه و لبخند غیرمستقیم بهش نشون بده 

ولی حواست باشه غیرمستقیم ضایع نباشه کل فروشگاه متوجه شن درحدی که خودش یکم متوجه ماجرا بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با دست پس بزن با پا پیش برو

اصصصصصلا پیشدستی نکن که فراری میشه

ذات مردا همینه اگر اول تو درخواست کنی رد میکنن

فقط لبخند بزن و سرسنگین باش دز عین حال

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

بذار خودش سعی کنه بهت بگه.تو هیچ کاری نکن.

منم‌ شرایط تو رو داشتم مجردی.یه پسری بود تو پاساژ ازش خوشم اومده بود دیدم اونم از من خوشش اومده.حدس زدما.بعدش ب بهونه های مختلف میرفتم پاساژ خرید.اما هیچ واکنشی نداشتم بهش.الکی با گوشی حرف میزدم لبخند میزدم مثلا دارم با گوشی میحرفم میخواستم ی جورایی غیرتی بشه اگه دوسم داره و اینا.آخر سر بیشعور نگفت فقط چشمک زد.نمیدونم چرا ازش بدم اومد.دیگه پامو نزاشتم اونجا

برو خرید کن یا ببین و یه چیزی از خودت جا بذار که شماره تلفنت توش باشه که زنگت بزنه که جا گذوشتی

البته حداقل با هماهنگی مامانت باشه

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم