2777
2789

فکر کن رفته خاستگاری طرف پنج دیقه حرف زده 

جلسه بعدی مهریه و فرداش ازمایش پس فرداش عقد 

الان همش زنش ولخرجی میکنه و میگه خسته شدم اگه میدونستم بساز نیست هیچ وقت ازدواج نمیکردم درحالی دختره تو همون پنج دیقه گفته بسازم تو یسال خونه میگبرمم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب میکنهزندایی رو میگم

خب اگ اینجوری واقعا نمیرفت با یکی که پول نداره ازدواج کنه لباشو فیلر بزنه تو ۴۰ سالگی نه خونه داره داییم نه ماشین درست وحسابی نهایت ماهی ۵ تومن دربیاره

تو اطراف ما اکثر ازدواج‌های سنتی همینجوریه یعنی تهش دو سه جلسه خواستگاری میرن رو هم رفته دو سه ساعت دختر و پسر با هم حرف بزنن یا نه بعدش عقد میکنن

اصلا این نوع ازدواج رو قبول ندارم اینا درواقع بعد عقد باهم تازه آشنا میشن که ببینن مناسب هم هستن یا نه

معمولا هم اگه مناسب نباشن هم جدا نمیشن چون جدایی سخته دردسر داره تو جامعه ما هم هنوز یه مقدار تابو میدونن و‌...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
تو اطراف ما اکثر ازدواج‌های سنتی همینجوریه یعنی تهش دو سه جلسه خواستگاری میرن رو هم رفته دو سه ساعت ...

دیقا همین جورهه 

تازه نامزدی بد میدونن میگن گناهه

دم زنش گرم زن اگه بساز باشه مرد دمار از روزگارش درمیاره

خب بین پسری که تا ۴۰ سالگی هیچی نداره 

اگه بساز نباشه دم پیریی هیچی ندارنن اواره میشنن

خب بین پسری که تا ۴۰ سالگی هیچی نداره اگه بساز نباشه دم پیریی هیچی ندارنن اواره میشنن

خب دیگه این مشکل مرده بره ی کار درست و حسابی پیدا کنه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

دم زنش گرم زن اگه بساز باشه مرد دمار از روزگارش درمیاره

حب بعدا خودشون بدبخت میشن حالا بساز نباشه 

میشع عین عمم من که تو ۶۰ سالگی خونه ندارن هنوز مستاجرن