2777
2789
عنوان

بنظرتون پسری ک با زن ها قبلا رابطه داشتن قابل اعتمادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 56 پست
اینجور پسری باید بره با یه دختر مثل خودش نه بره دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده

اینو باید دخترا طردشون کنن نه اینکه بگن اشکال نداره 

همین کارو دختری انجام میداد نمیگفتن جوونی کرده میگفتن خرابه ! اون وقت میگن برای چی دارید میجنگید هنوزم دیدگاه ها نسبت به زن توهین امیزه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دختر داشتن ک چیزی نیس عشق دروجود هر جنبنده ای هسبحث روابط جنسی قبل ازدواج یکم فرق داره

ببین من دوست شوهرم تو مجردیش حداقل با پنج شش نفر همزمان بود.یه نفرش که شوهرنداشت و زنه چهل سالش بود و چندین سال باهم بودن..

ولی به محض اینکه ازدواج کرد همه رو گذاشت کنار و الان باکسی نیست.

بستگی به ذات داره دیگه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
دوست دختر داشتن ک چیزی نیس عشق دروجود هر جنبنده ای هسبحث روابط جنسی قبل ازدواج یکم فرق داره

عشق فقط یکباره اگه شد نفر دوم یا اولی عشق نبوده یادومی فقط محظ وقت تلف کنی اومده 

عشق مقدس‌تر از این حرفاست که امروز تو دل آدم باشه فردا رفته باشه 

حبیب سریال لیسانسه‌ها هم عاشق همه میشد😁

زهد ریایی،جهل مقدس...

ببین ادما طبیعیه که کس یا کسایی قبلا تو زندگیشون بوده باشه ولی در حد یکی دو نفر اوکیه

اگر در زندگی عاطفیش بیشتر از سه چهار نفربوده باشه بدون لاشیه عیاشه عوضیه و زن باز و تنوع طلب اصلا شک نکن

چرا

به قول معروف میگن    دم   سگو   هفت سال گذاشتن تو غالب 

دیدن بازم کجه 

البته  بین همه این افراد ممکنه کسی باشه    که خوب بشه

ولی چه تضمینی هست؟؟چطور میخواید اعتماد کنید؟؟

اگه بگه توبه  کردم   دروغ گفته چی؟؟  اگه عادت به این رابطه 

کرده چی؟

مسئاه  یک عمر زندگیه   ؟؟؟  انتخاب همسر  از انتخاب رشته 

تحصیل و  شغل هم مهمتره

ببین من دوست شوهرم تو مجردیش حداقل با پنج شش نفر همزمان بود.یه نفرش که شوهرنداشت و زنه چهل سالش بود ...

اگ با کسی باشه میا بشا اعلام کنه؟

ذات بد نیکو نگردد گرج بنیادش بداست

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
اگه توبه کرده باشه آره

توبه گرگ مرگ ..کسی ک خیانتس و رابطه هاش توجیه میکنه ونمیدونه که ارتباط اینجوری ،گناه ....بعدم انجام میده،اینقد دیدم که نگو ...حتی دوست پسرایی که داشتم اینا توبه میفهمن چیه اصلا،اینا به نوعی تنوع طلب هستن ..با یک نفر نمیتونن حتی زن بگیرن ته ش تکراری میشه چون قبلا انجام دادن دوباره هوس میکننن لذت داره براشون

بستگی به ذات طرف داره 

یکی میشناسم قبل ازدواج با چندنفر بود وقتی ازدواج کرد همه چی رو گذاشت کنار و خانوادش رو چسبید

یکی هم قبل ازدواج با چندنفر بود وقتی ازدواج کرد ماه اول خانمش پیامک دخترا رو توگوشیش دید جدا شدن تو عقد.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

اگر ملاک سنجش پسرا نداشتن رابطه قبل از ازدواج باشه 80٪ شون باید تا آخر عمر مجرد بمونن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببین من دوست شوهرم تو مجردیش حداقل با پنج شش نفر همزمان بود.یه نفرش که شوهرنداشت و زنه چهل سالش بود ...

چطوری دوستت مطمئنه ..ببخشید نمیخوام تهمت بزنم ولی فقط خدا میدونه وبس ..مردایی که خیانت میکنن فک میکنی همیشه لو میرن خیلیا سالهای سال هیچ احدی نمیفهمه خیانت میکنن،تازه زن زلیلم هستن ..تو همین تاپیکها کم ندیدم 

اگ با کسی باشه میا بشا اعلام کنه؟ذات بد نیکو نگردد گرج بنیادش بداست

لازم نیست به نظرم .گذشته هرکس به خودش مربوطه.

شما با پسری بودی میای به شوهرت بگی آره من با دو سه نفر قبل تو بودم....

تو هم نمیگی.

آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

بلانسبت شما و جمع حاضر وقتی میای نی نی سایت همه باید به هم اعتماد کنن در روز چندین تاپیک میبینیم اکسم فلان رلم بهمان 

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم