دکترکوچولو0 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 1880 عنوان کنکوریا بیاید 124 بازدید | 11 پست حالتون چطوره....دیدید یازدهم برگشت بدبخت شدیم بچه ها 1404/01/08 | 07:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 2235 عزیزای من اینا عادتشونههمیشه اذیت کردن بچه هارو..الان وقت نینی سایت گردی نیستا🥹 آزمونای دیروزتون و تحلیل کردید؟🤗 ' اگه نظرت مخالفِنظرمه ریپلای نکن واسممهمنیست❤️وَ ایماندارم اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
دکترکوچولو0 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 1880 خبری از رسمی شدنش ک نیست هنوز فک نمیکنم بیاد نمیدونم والا اینا هرروز ی خوابی برامون میبینن
sheydatrin عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 698 ی چیزی بدتر از بدبخت رسمی شد ؟ نه دوباره دیروز اومدن گفتن بعد شونزدهم مشخص میشه با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱
sheydatrin عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 698 عزیزای من اینا عادتشونههمیشه اذیت کردن بچه هارو..الان وقت نینی سایت گردی نیستا🥹 آزمونای دیروزتون و ... هعیییی🫠من یه هفته س نتونستم بخونم صفر صفر دقیقا از روزی ک گفتن یازدهم برمیگرده کل برنامه هام ب هم خورد ازمون هفتمو هم خرابکردمچقد براش برنامه ریزیکرده بودم با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱
anw عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 2235 هعیییی🫠من یه هفته س نتونستم بخونم صفر صفر دقیقا از روزی ک گفتن یازدهم برمیگرده کل برنامه هام ب هم خ ... درگیر حاشیه نشیددددد لطفاااااا ' اگه نظرت مخالفِنظرمه ریپلای نکن واسممهمنیست❤️وَ ایماندارم اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚
ontiment عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 515 درگیر حاشیه نشیددددد لطفاااااا چجوری نشیم اونم این حاشیه اگ بیاد بدبختیه همه برنامه ها بهم میخوره
ontiment عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 515 نه دوباره دیروز اومدن گفتن بعد شونزدهم مشخص میشه فک نمیکنم بیاد ینی نمیتونن اینکار بکنن