2777
2789
عنوان

دل سه نفرو تو زندگیم شکستم تقاص پس دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست
خداروشکر که تاوانش رو پس دادم و خوشحالم فهمیدم خدا کار هیچکسو بی جواب نمیزاره من بچه بودم اینکارارو ...

میگن تاوان دادن جداست عذر خواهی هم جداست بحثش

لایک نکنید .توروخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشوولی خیلی بچه ایدلشکستن حتی موی آدم سفید میشه.آدمی که دلش شکسته البته.یه روزی میفهمی روی کر ...

بلاخره من این آدما هارو رنجوندم و دلشون رو شکستم چه کم چه زیاد ناراحت شدن این یعنی دلشکستن و تاوانشو پس دادم 

دل شکسته که زیادو کم نداره:)

دل یکی بیشتر شکسته دل یکی کمتر...

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                      ☁️🌱🦦ℰ𝓈𝒻𝒶𝓃𝒹 𝟷𝟺𝟶𝟹 ℰ𝓋ℯ𝓇𝒴𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒸ℎ𝒶𝓃ℊℯ𝒹 𝒯ℎ𝒶𝓃𝓀 𝒢ℴ𝒹                                

بیشتر ببینید

ینفر دل مارو بدجور باکارهاش شکسته .یبار خیلی ازش عصبانی بودم به خدا گفتم این خیلی منو بهم میریزه ناراحتم میکنه چیکار کنم ؟ بعدش یه مشکل براش پیش اومد که دیگه درست نمیشه خودش تعجب کرده بود که چرایهو همچین شده فعلا از دستش راحت شدم

لایک نکنید .توروخدا 
جواب خوبی دادی .ماشالله عاقلم هستی

ممنونم❤🥰

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                      ☁️🌱🦦ℰ𝓈𝒻𝒶𝓃𝒹 𝟷𝟺𝟶𝟹 ℰ𝓋ℯ𝓇𝒴𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒸ℎ𝒶𝓃ℊℯ𝒹 𝒯ℎ𝒶𝓃𝓀 𝒢ℴ𝒹                                

بیشتر ببینید
ینفر دل مارو بدجور باکارهاش شکسته .یبار خیلی ازش عصبانی بودم به خدا گفتم این خیلی منو بهم میریزه نار ...

خداروشکر راحت شدی

بیشتر ببینید

اسی دلت پاکه تو رو خدا دعا کن انشالله من و خاله هام و مادرم و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچه‌ای خاله هام خیلی ویژه خوشبخت و موفق و خوشحال و پولدار و آبرو دار و سالم و زیبا و خوش شانس و خوش اقبال و آرامش دار شیم انشالله 🥹

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید
اسی دلت پاکه تو رو خدا دعا کن انشالله من و خاله هام و مادرم و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچه‌ای ...

دلم‌پاک‌نیست ولی چشم

ایشالا بهترین ها نصیبشون بشه 🥰❤

بیشتر ببینید
دلم‌پاک‌نیست ولی چشم ایشالا بهترین ها نصیبشون بشه 🥰❤

ممنون گلم فداتشممممم🥹

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

اسی لطفا برای این حاجتم هم خیلی دعا کن ممنونم

به اسم کاربریم تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا بره دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و اصلا اذیت نشه الهی😔🤲🏻

تو رو خدا خیلی دعام کن همین روزا خیلی زود ارتوسرجری و جراحی دو فک و  چانه و لبخند لثه ایی کنم و خیلی خوشگل و بی عیب و بی نقص شم و اصلا درد نکشم و اذیت نشم و دو فکم رو هم قرار بگیره 😔🤲🏻

بیشتر ببینید
اسی لطفا برای این حاجتم هم خیلی دعا کن ممنونمبه اسم کاربریم تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله داداش کوچی ...

چشم فدات بشم 🥰🫂

بیشتر ببینید