2777
2789
عنوان

چرا این طلای جهانی لعنتی پایین نمییاد

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 27 پست
آره . خدا باعث بانیش رو لعنت کنه که خون به دل مردم میکنن

دقیقا کی میخواد ترمز این گرونی های طلا و دلار کشیده بشه شب و روزمون شده فکر خیال

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

صل علی سترکه ترامپ باید بترکه

آره انگار ترکیدن چشماش فایده نداشت😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دقیقا کی میخواد ترمز این گرونی های طلا و دلار کشیده بشه شب و روزمون شده فکر خیال

آره والا .هر روز بدتر از دیروزه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
مهریه رو فکر کردی همین جور قلمبه بهت میدن گلم؟ با هزار قسط و بدبختی خدا نکرده بخوای بگیره ذره ذره به ...

اصلا نميخوام 

لجم در اومد ديده طلا بالا ميره زرنگ بازى در آورد 

اونو قبلا گفته بود براى تو ،سند هنوز نزده ،الان ميگه در ازاى مهريه 

گمشه مالش رو ميخوام چى كار 

طلا انقدر میره بالا که همه رو میارن به نقره 

میگن تو سالهای آینده نقره با ارزش میشه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
منتظر نباش گلم دلار قراره بیاد پایین یا انس؟ اینَور که معلومه هیچ کدوم پایین بیا نیست مگه توافقی رخ ...

توافق هم جوری انجام میدن که اصلا تاثیری روی چیزی نداشته باشه پنهانی و بین خودشون 🤦

هر چی جهان رو آشفته تر کنه و همه رو تهدید به جنگ اقتصادی کنه مسلما ثروتمندان جهان دیگه دنبال سرمایه ...

کاش همون موقع که ترورش کردن میمردو یه دنیا از شرش راحت میشدن

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
کاش همون موقع که ترورش کردن میمردو یه دنیا از شرش راحت میشدن

باورت شد ترور بوده

خیلی تابلو بود ساختگیه 

که خودشو قهرمان نجات آمریکا نشون بده 

بازی انتخاباتی ش خوب بود خصوصا که ایلان ماسک براش تبلیغات کرد و گفت یا ترامپ رئیس جمهور می شه یا آمریکا جنگ داخلی می شه

سلام من داشتم راجع به خرید خونه تو نی نی سایت می‌گشتم که تایپیک سال ۴۰۲ شمارو دیدم که ۹۰۰ تومن پول داشتید و میخواستی خونه بخرید ، چیکار کردید آخر خونه گرفتید یا نه ؟ طلا فروختن برای خونه خوبه یا نه ؟ چون میخام اینکار بکنم نیاز به همفکری دارم 

سلام من داشتم راجع به خرید خونه تو نی نی سایت می‌گشتم که تایپیک سال ۴۰۲ شمارو دیدم که ۹۰۰ تومن پول د ...

نه بزرگترین اشتباه زندگیم بود 340 گرم طلامو پارسال فروختم همش 900 میلیون شد یه مسکن مهر خریدم اصلا 200 میلیونم از پارسال گرون نشده طلاهام بود میشد الان 2 میلیاردو هفتصد حتی بیشتر یک میلیاردو هفتصد میلیون ضرر کردم الانم کارم همش شده گریه زاری