2777
2789

لطفانپرسیدمشکلت چیه مشکل های من یکی دوتانیست من دیگه توان ادامه دادن ندارم واقعاخستم و شبا اکثرا بااشک میخوابم روزهاهم انقدر خستگی جسمی تومه که حوصله خودمم ندارم پرخواب وپرخورهستم پرازدردومریضی جسمی وروحی بدنم  هیچ دلخوشی ندارم به ارزوهامم نرسیدم حسرت امچیزبه دلم مونده واون کسیم نمونده که بهم خیانت نکرده باشه ودلم رونشکسته باشه باکارهاورفتاراش و روزگارموسیاه نکرده باشه خواهش میکنم دعاکنیدزودتربمیرم وازاین زندگی پرازرنج و سیاه خلاص بشم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کم کم دیگه به یه جایی تو زندگی میرسی که دیگه زندگی درد نداره،این حسیه که من الان توشم

چراباید سرنوشت من این میشد چرا هیچ چیزلعنتی درست نمیشه بعدازاینهمه بدبختی که کشیدم چرا به خوشبختی نرسیدم 

عزیزم توکلت به خدا باشه... هر کس خیانت می کنه به خودش ظلم کرده... من هم مشکل دارم تو زندگیم شبا خواب نداشتم تا اینکه به آخرخط رسیدم ولی دیدم فقط توکل به خدا قرآن خوندن و نماز منو آروم می کنه

ببین گلم وقتی رنج ها وجودداشته باشن ادم پیش هزارتا مشاورهم بره هیچ تاثیرنخواهدداشت

طرحواره ها رو باید برطرف کنه 

ما نمیتونیم روزهای بد رو پاک کنیم اما میتونیم با روزهای خوب زیادی ساختن کمرنگشون کنیم 

هر مشکلی به وجود میاد برای رشد ما آدماست رشد نکنیم همون مشکل باشند بیشتر و حتی بزرگ‌تر با روش های مختلف سر راه مون قرار می‌گیره 

این دنیا برای آسایش و آرامش نیست برای رشد هست