2777
2789

جواب گرفته؟

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

من میخوام امتحان کنم

منو توی تاپیک های مفید تگ کنین لطفا     بنده از سال جدید تصمیم گرفتم قانون جذب امتحان کنم و نتایجشو، بشما بگم خواسته ام سرکار رفتن و شغل خوب  و بعد ازدواج بایک مرد بسیار مهربان و باعرضه، و خوش اخلاق،   اگه جذب کردم نتایجشو به شما میگم  اگر کسی هم قانون جذب نتیجه دیده لطفا لطفا به من بگه تا باورم بیشتر بشه

بیشتر ببینید

۹ مرتبه سوره کوثر بخون برای دور شدن دشمن 

آسیب بهت نمیزنه و دور میشه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ مرتبه سوره کوثر بخون برای دور شدن دشمن آسیب بهت نمیزنه و دور میشه

واقعا جواب میده؟چند بار باید بخونم؟طرف برام دعا و طلسم میگیره

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

دعای جوشن صغیر شر اون ادم رو دفع میکنه نه این که لزوما بلایی سرش در بیاد

واقعا شما جواب گرفتید؟

بعد نتیجشو بهم بگو

توهم بگو

منو توی تاپیک های مفید تگ کنین لطفا     بنده از سال جدید تصمیم گرفتم قانون جذب امتحان کنم و نتایجشو، بشما بگم خواسته ام سرکار رفتن و شغل خوب  و بعد ازدواج بایک مرد بسیار مهربان و باعرضه، و خوش اخلاق،   اگه جذب کردم نتایجشو به شما میگم  اگر کسی هم قانون جذب نتیجه دیده لطفا لطفا به من بگه تا باورم بیشتر بشه

بیشتر ببینید
دعای جوشن صغیر شر اون ادم رو دفع میکنه نه این که لزوما بلایی سرش در بیاد

چجوری بخونمش؟کجا اسم دشمنمو بیارم

واقعا جواب میده؟چند بار باید بخونم؟طرف برام دعا و طلسم میگیره

هروز بخون 

صبح ۹ بار

شب ۹ بار

این دعای زبان بند هم بخون. که زبانش تا ابد از بدی در حق تو بسته شه و از تو سرد و دور شه و هیچ آسیبی هیچوقت بهت نزنه

آخر دعا اسم خودش و مادرش رو بگو مثلا مریم زاییده شکم زهرا انشالله تا ابد ازت دور شه و کلا فراموشت کنه و هیچ آسیبی بهت نزنه و زبانش بسته بشع لال و دور شه

اینو روزی ۷ بار بخون 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚