2777
2789

خیلی بده موقع استراحت یه سری درد جسمی نذارن بخوابی استراحت کنی...

بعد روزا اونقدر بی حال و کم انرژی بشی یهو ببینی کلی کار ریخته سرت تو حتی نمیتونی بلند ‌شی🤧🤧💔💔😔😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد جسمی نه ولی درد روانی آره

خیلی سخته درد جسم آدمو از پا درمیاره...باعث میشه درد روحی روانی هم بیاد سراغ آدم😔

خیییلی شده شبهایی که از درد گریه میکردم و صبحش رفتم سرکار با همون شدت درد

من سرکار نمیرم خانه دارم مادر3تا بچه کوچیک...

اینا نیاز به مادر قوی و سرحال دارن

نه من💔💔💔💔

من اینطکریم هرروز دردمیکشم بجزدردجسنی روحم هم پژمرده وداغونه و شباناصبح گریه میکنم  روزهاهم تاساعت ۱۲ ظهرمیخوابم امابازهم حالم خوب نیست وانرژی ندارم حتی الا هم دارم گریه میکنم 😔

من اینطکریم هرروز دردمیکشم بجزدردجسنی روحم هم پژمرده وداغونه و شباناصبح گریه میکنم روزهاهم تاساعت ۱ ...

منم خیلی شبیه شمام ...

با این تفاوت که نمیتونم تا ظهر بخابم بچه هام زود بیدار میشن بعد اصلا نمیتونم بخابم فکر و خیال و درد  و غصه نمی ذاره که😔😔

من سرکار نمیرم خانه دارم مادر3تا بچه کوچیک...اینا نیاز به مادر قوی و سرحال دارننه من💔💔💔💔

درکت میکنم درد جسمی ب مرور روان رو هم مریض میکنه

ولی چاره چیه؟ باید با همین دردها کنار بیایم و زندگی کنیم 

من شدم کلکسیون درد و مرض تو ۲۸ سالگی 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

منم خیلی شبیه شمام ...با این تفاوت که نمیتونم تا ظهر بخابم بچه هام زود بیدار میشن بعد اصلا نمیتونم ب ...

فقط وقتایی تااین ساعت میخوابم که غذای اماده داشته باشیم وگرنه بایدبرای خانواده غذادرست کنم مجبورم زودتربلندشم حالم داغونه کاش بمیرم واقعاپرازدردو غصه ام 😔🤕