2777
2789
عنوان

رابطه مادر دختری فقط منو دخترم🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 115 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

من بهش گفتم راز رو به هیچ کس نباید گفت جز مادر

درستش اینه

من برا مامانم خبر چین ترین ادم. دنیام اما محاله راز کسی رو. برا کسی غیر از مامانم بگم

دوستامم میدونن وقتی یه چی بم میگن از همون اول ب شوخی میگن بین خودمو خودت و مامانت بمونه هااا😂😂😂

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

والا اینجا چنان طرفداری اون دختر ۱۱ ساله رو میکنن و باهاش همذات پنداری میکنن آدم نیمدونه چی بگه به ا ...

بالاخره هرچی که بوده نباید این کارو میکردی مادر خوب 

یه موقعی دختر شمام عاشق میشه همین بلا سرش میاد 

انقد دنیا گرده که نگو 

در عوضش چیزهای خیلی مهم تری بهش یاد دارم و اونم اینه که هیچی رو ازم پنهون نکنه بدون اینکه من بخوام س ...

چون در عوضش بهش یاد دادی مهمون کاری نکنه 

دلیل نمیشه بهش چیزای بد یاد بدی 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
والا اینجا چنان طرفداری اون دختر ۱۱ ساله رو میکنن و باهاش همذات پنداری میکنن آدم نیمدونه چی بگه به ا ...

ما طرفداری اون دختر یازده ساله رو نکردیم 

شما همین الانشم متوجه نمیشی از نظرات کاربرا

دارن میگن مسخره کردن و نا امن بودن دختر شما کار بدیه اون دختر به دختر شما اعتماد کرده شماها اگه قصد کمک داشتید اول با ارامش والدینشو در جریان میذاشتید بعد دخترشو اگاه میکردید 

نه اینکه بنشینید دوتایی مسخرش کنید

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید