2777
2789
چرا گلم

وقتی عذابم و میبینم و توانایی انجام کاری رو ندارم اذیتم می‌کنه خب

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌                                                       ‌بخند، خنده‌هات منو از دردام نجات میده نعناع -

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی عذابم و میبینم و توانایی انجام کاری رو ندارم اذیتم می‌کنه خب

مثلا چه کاری ؟ اگه کسی بتونه کاری رو کنه تو هم میتونی همه آدمیم بعدشم استعداد فقط باعث راحتتر شدن میشه 

مثلا چه کاری ؟ اگه کسی بتونه کاری رو کنه تو هم میتونی همه آدمیم بعدشم استعداد فقط باعث راحتتر شدن می ...

یه کاری برای بهتر شدن وضع

میدونم که میتونم

ولی الان نیمخوام 

نمی‌دونم متوجه‌این یا نه، ولی من به این وضع عادت کردم و وابستگی پیدا کردم بهش 

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌                                                       ‌بخند، خنده‌هات منو از دردام نجات میده نعناع -

نگو که باز پیام دادی

دوسش داشتم زیاد بعدش پیام دادم ولی نه برای آشتی و اینا با دعوا پیام دادم😂 بعد گفتم بلاک کن منو میخواستم تکلیفم روشن بشه آخه هنوز توی بیو اش اسم منه وقتی بهش گفتم چرا بر اش نمیداری گفت نمیگم و اینا 😐 بلاک امم نکرد گفت مزاحم نیستی اصلا نمیفهمم چه مرگشه 

یه کاری برای بهتر شدن وضعمیدونم که میتونمولی الان نیمخوام نمی‌دونم متوجه‌این یا نه، ولی من به این وض ...

دقیقا متوجهم یه ساله دارم تلاش میکنم یه کاری کنم شروع هم میکنم ولی استمرارررر اصلاااا خیلی سخته

هزار بار گفتم بی فایده است... اولش فکر میکردم بلد نیست ولی الان میبینم بلده انگار من اون آدمی نیستم ...

چی بگم🫠 نینی سایت اینجوریه که مجردها شوهر می‌خوان متاهلا ناراحتن و دردسر دارن

دقیقا متوجهم یه ساله دارم تلاش میکنم یه کاری کنم شروع هم میکنم ولی استمرارررر اصلاااا خیلی سخته

دقیقا 

جا میزنم منم‌‌..

به شدت مودی..

شایدم بخاطر افسردگی باشه 

نه به راحتی عادت کردیم سخته آدم تغییر کنه

اولش همیشه سخته