2777
2789
عنوان

مامانم گفت خجالت میکشم باهات تو خیابون راه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 9387 بازدید | 244 پست

حالا ما خودمون میکشیم یک کیلو اضافه کنیم

هرکی منو دید تو رو نفرین کرد✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین معلومه مامانت از اخلاقت بیشتر ناراضیه و خودتم قبول داری 

مامان من میگه خیلی دوست دارم ولی وقتی اخلاقت بده ازت متنفرم در این حد اخلاق خیلیییی مهمه بنظرم صبرتو بالا ببر محبت کن به مامانت رابطتتو بهتر کن اگه نشد جواب حرفاشو بده و بگو از هیکلم راضی ام و در کنارش ورزش و رژیم که ورژش مهم تره.

منم فست خیلی روم تاثیر داره البته تازه توگروهی که کالری شماری میکنیم عضو شدم ولی چون مهمونی بودم نشد ...

انشالله ببین رژیم چیز سختی نیست واقعا فقط غذایی که همیشه زیاد میخوردی رو کمتر میخوری فقط چند روز اولش ادم نمیتونه هوسشو کنترل کنه

زندگی پر حیاهوی پوچ

گرفتی خودت چجوری وچندساعته باچند کالری آزاد

من روزی هجده الی ۲۰ ساعت میگیرم

روزی فقط یه وعده میخورم اونم به نسبت متوسط 

اب زیاد میخورم

کالری در حد ۱۵۰۰ یا ۱۸۰۰

مصرف دارم 

الانم که روزم. راحت تره

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
خیلی وقته وزنم همینه میخوام کم کنم ولی وقتی رژیم هم میگیرم مسخره م می‌کنه میشه پیش همه میگه مریم دوب ...

یک رژیم بهت می گم حتما انجام بده مامان من انجام داد 5 کیلو لاغر کرد 20 روز لب به لبنیات و شیرینی نزن اگه دیدی فشارت داره میوفته قند طبیعی مثل خرما یا توت بخور مگر نه 20 روز واقعا لب نز ن یعنی پنیر خامه شیرینی قند شکر...... کلی این چیز ها نخور بعد از 20 روز یک ماه ول کن هرچی خواستی خور بعد دوباره 20 روز شیرینی و لبنیات نخود دوباره یک ماه ول کن بعد دوباره 20 روز این کار بکن بعد یک ماه ول کن بعد دوباره 20 روز این فرق می کنه این دفعه گوشت نخور کلا هیچ نوع نه مرغ نه گوسفند نه گاو گه بوقلمون هیچی بعد دوباره ول کن یک ماه بعد 20 روز باز گوشت نخور بعد دوباره یک ماه ول کن بعد دوباره 20 روز گوشت نخور خیلی خیلی وزن این جوری کم می کنی خیلی خوبه تو این مدت حبوبات پخته سبزیجات خام و پخته هم زیاد بخور 

سوالی هم داشتی در خدمتم 

ممنون عزیزم صبح بهش پیام میدم

کالری شمارم خوبه نرم افزار نصب کن کالری شمار انجام بده در کنارش پیاده روی کن اگه می تونی کوه نوردی برو استخر هم خوبه شوهر خواهرم این جوری لاغر کرده 90 بود شده 70 کالری شمار کلا برای همه خوبه البته نرم افزاری هم که نصب می کنی مهمه نمی دونم اسم نرم افزار شوهر خواهرم چیه هرچی هست خوبه