من 16 سالمه و چاقم مامانم هر بار بهم میگه من ازت خجالت میکشم همه ش مسخره م میکنه بهم میگه خرس یا گاو یا مثلا ترک های پوستیم رو مسخره میکنه باهام دعوا میکنه رفته بودیم آرایشگاه دختره پرسید چند سالته گفتم 16 گفت بهت نمیخوره مامانم گفت آره بیشتر شبیه 25 ساله هاست با این هیکل دخترهگفت نه اونقدر مثلا 18 بهش میخوره هر جا بتونه من رو تخریب میکنه جلوی هر کس حتی جلوی شوهرش هم من رو مسخره میکنه شوهرش بهش میگه گناه داره اینجوری نگو بچه س میگه نه اخلاق داری نه ظاهر به نظرتون چطور اخلاقم رو درست کنم و چه رژیمی بگیرم که سریع لاغر شم
چرا هر موقع صحبت از زنهای موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیلکرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانهدار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟
چه رژیمی میگیری؟من میخام فست و کم خوری باهم ترکیب کنمچون وقت باشگاه ندارم وگرنه میرفتم
منم فست خیلی روم تاثیر داره البته تازه توگروهی که کالری شماری میکنیم عضو شدم ولی چون مهمونی بودم نشد این دوسه روز شروع کنم انشاالله رفتم خونه سفت و سخت میگیرم تا به وزن ایده آلم برسم
ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝