2777
2789
عنوان

مامانم گفت خجالت میکشم باهات تو خیابون راه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 9300 بازدید | 244 پست
پایه ای با هم کم کنیم ؟

چه رژیمی میگیری؟

من میخام فست و کم خوری باهم ترکیب کنم

چون وقت باشگاه ندارم وگرنه میرفتم 

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه رژیمی میگیری؟من میخام فست و کم خوری باهم ترکیب کنمچون وقت باشگاه ندارم وگرنه میرفتم

به احتمال زیاد یه خانم گفت برام رژیم می‌فرسته اون رو میگیرم 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

من پیش دکتر تغذیه رفتم چندین مرتبه والا تاثیری نداشت وکلی چرت وپرت های گفت که باید بگیرم و استفاده ک ...

این دکتری که من شماره ش رو فرستادم عالیه...

اصلا چیزای عجیب غریب نمیده..

همون غذاهای معمولی سفره س

حتی میپرسه چیا دوست داری 

مثلا اگه بگی بستنی تو میان وعده هات میزاره 

تو رزیماش پسته و خشکبار هست 

میوه هست

شیر و خرما و...

هست

اصلا عجیب غریب نیست

چه رژیمی میگیری؟من میخام فست و کم خوری باهم ترکیب کنمچون وقت باشگاه ندارم وگرنه میرفتم

منم فست خیلی روم تاثیر داره البته تازه توگروهی که کالری شماری میکنیم عضو شدم ولی چون مهمونی بودم نشد این دوسه روز شروع کنم انشاالله رفتم خونه سفت و سخت میگیرم تا به وزن ایده آلم برسم

خدا حفظت کنه من یه رژیمی از پزشک تغذیه گرفتماز ۹۷ کیلو اومدم برا ۶۸ کیلو سه میلیون برا سه دوره ش به ...

روژان جون بیا و برای هممون بفرست رژیمشو دعات کنیم❤️

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
درود خوبی شبت بخیر عیدت هم مبارک فداتشم من که حرفی ندارم چشم برات تو تلگرام می‌فرستم

ممنونم عزیزم

درخواست دوستی بهت میدم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
90

فست برات معجزه میکنه

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
به احتمال زیاد یه خانم گفت برام رژیم می‌فرسته اون رو میگیرم

خب خداروشکر پس 

رژیم من قبلا هم گرفتم ببین فقط سه روز اولش سخته اون سه روز تحمل کن بعدش اصلا نمی‌فهمی عادت میکنی و سعی کن آب زیاد بخوری تا گشنت نشه

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️