2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 131962 بازدید | 678 پست

ببین مشکل خودشه.

خواست با مردی که بچه داره ازدواج نکنه.

اونموقع که سند ازدواج رو امضا کرد و مسئولیت زندگی پذیرفت مسئولیت توهم پذیرفته.

تو موی دماغش باش.

باهاش بداخلاق باش.

گمشه بره 

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

کسی که زن مرد بچه دار میشه باید همچیو قبول کنه. یعنی چی مزاحمش بودی؟؟ 

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا بچش هرچی میخواد به من میگه اونم میگه حتما اذیتش کردی !من غریبه ام اینا ی خانواده ان

اسی الان خیلیا دایه ی مهربون تر از مادر میشن واسه داداشت با اینکه بچه های خودشون صبح تا شب ممکنه باهم دعوا کنن

خب درست فکرمیکردم شمام بی تقصیر نیستیقطعا از ازدواج پدرت حس بدی داشتی از بچه‌دار شدنشون بیشتر...مادر ...

به خاک مامانم من هیچ حس بدی نداشتم من اصن وقتی ازدواج کردن 6 سالم بود هیچ حسی نداشتم

به خدا قسم هیچ فرقی برام نداره زن داشتن و نداشتنش

خودم چند وقت پیش اصرار کردم بچه بیارن شاید دختر شد همدمم شد گفت ولم کن بچه براچیمه

واقعا حس اضافی بودن دارم

مرسی ازت 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
اسی الان خیلیا دایه ی مهربون تر از مادر میشن واسه داداشت با اینکه بچه های خودشون صبح تا شب ممکنه باه ...

داداشم خیلی اذیتم کرده ولی من خیلی محبتا بهش کردم نمک نشناسه خوبیامو ندید منم عین خودش شدم از امروز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

من خواستگار داشتم،اون اقا دختر ۸ساله داشت.

بهم فت باهام ازدواج کن،بچم هم مادرم بزرگ کنه چون دوستنداره من ازدواج کنم.

منم قبول نکردم،گفتم پدرمهربونی باش درکش کن.

من نمیخوام زندگی کسی رو خراب کنم.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
به خاک مامانم من هیچ حس بدی نداشتم من اصن وقتی ازدواج کردن 6 سالم بود هیچ حسی نداشتمبه خدا قسم هیچ ف ...

چرا فسم میخوری؟؟

مشکل اون زنست،اون باید کنار بیاد باهات.

بیشتر ببینید
عزیزم خدا مامانتو رحمت کنه ایشالا دعای خیرش پشت سرت باشه وکنکور رشته خوب ودلخواهت قبول بشیخدا هیچ بچ ...

فداتشم عزیز دلم 💗💗💗🥺🥺🥺 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
من خواستگار داشتم،اون اقا دختر ۸ساله داشت.بهم فت باهام ازدواج کن،بچم هم مادرم بزرگ کنه چون دوستنداره ...

دمت گررررررررررررم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

مزاحم؟ چه حرف مسخره ای ، اون قبول کرده زن باباش باشه ... خورده کسی به ایشون بگه مزاحم سعی کن تو زندگیت ادموار صحبت کن دیگه اول توبودی توهین کردی به ایشون و امثال ایشون و قطعا حق بااین خانمه نه تو زنیکه 

یه ذره فکر کنید بعد حرف بزنید

این دختر اون خونه بوده اون خانومه یهو اومده

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
چرا فسم میخوری؟؟مشکل اون زنست،اون باید کنار بیاد باهات.

اشکام بند نمیاد بیشتر از ی ساعته دارم گریه میکنم

رکورد زدم تو ایران 😂 

به قول پدربزرگم میگه من گریه میکنم سیل میاد اینقد زیاده توان اروم شدن ندارممم

کنار نیاد مهم نیست

من تو فکر رفتنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

عزیزم‌مشکل اون خانمه امیدوارم پدرتون حل و فصلش کنه داداشت بچست و تاثییر پذیر از چشم اون نبین چیزیو امیدوارم درست بشه و دیگه زن بابات دخالت بیجاه نکنه، یکم بزرگتر شدی و تونستی سعی کن مستقل شی ازشون اگ‌باهم بودن هنوز نشدیم اهمیت نده یواش یواش عادتش بده ک اگ‌ حرف بی ربطی زد میشونیش سرجاش البته اعصابتو خورد نکن براش