2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132584 بازدید | 680 پست
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

واقعا خجالت نمیکشی از گفتن این حرف؟ از اول مزاحمش بوده؟ 

خیلی غلط کرده با مردی ازدواج کرده که بچه داره 

اونی که مزاحم شده زن باباشه 

نه این دختر 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

اشتباه کردی داداشت رو زدی خصوصا اینکه از یک مادر نیستین میزاره کف دست زن بابات کدورت ب وجود میاد

چطور اون هرطور دلش میخواد رفتار میکنه هرچی از دهنش درمیاد میگه اونوقت من حق ندارم ناراحت بشم ؟؟ 

هر روز دلمو میشوکنی به حدی ناراحتم که دارم روانی میشم اونوقت نذارم اون ناراحت شه؟؟ 

من امیدم ب خدا بعد خدا هم ب خداست🤍🌸🌱 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

مزاحم؟! این چه حرفیه؟!

استارتر دختر اون خونه است و خانم شرایط رو میدونسته و قبول کرده با این شرایط با پدر استارتر ازدواج کنه

لایک

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

وات د فاز

اون خودش میدونسته مرده بچه دیگع داره و مزاحمش شده

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
چطور اون هرطور دلش میخواد رفتار میکنه هرچی از دهنش درمیاد میگه اونوقت من حق ندارم ناراحت بشم ؟؟ هر ر ...

نه عزیزم نگفتم حق نداری بزنیش اتفاقا خودم داداشمو همیشه مورد عنایت قرار میدم ۹ سالشه ولی ممکنه زن بابات باهات لج بشه بابات رو پر کنه گفتم سیاست داشته باشی

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

نامه فدایت شوم براش نفرستاده بودن میخواست نیاد توو زندگیه یه پدره مجرد... یه مدته مد شده هی به بچه‌ها میگن زن بابات حق داره تو مزاحمه زندگیش بودی یعنی چی واقعا؟؟؟؟حقه آب و گل رو هم بخواین در نظر بگیرین بچه جلوتر از زن یا مرد توو زندگیه ننه باباش بوده....

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

عزیزم اونی ک مزاحمه زن باباست

زن بابا با ی امضا اومد با ی امضا هم میره ولی بچه هیچوقت از پدرش جدا نمیشه

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

قضاوت نکنید بذارید تعریف کنم بعد هرچی خواستید بگید

این خانوم غریبه نیست اتفاقا فامیل نزدیکمونه ک دفعه ازدواج کرد طلاق گرفت

منم مامانم سرطان داشت فوت کرد

اون اومد زن بابام شد گفت گناه داره مامانش مثل خواهرم بوده میخوام خودم بزرگش کنم

سال اول با کلی مهربونی اومد منم کلاس اول بودم 

به امام حسین ب خاک مامانم قسم از همون موقع تا الان صدا از سنگ در میاد از من در نمیاد از بس ارومم دنبال بحث نبودم باهاش امروز زدم ب سیم اخر

نه عزیزم نگفتم حق نداری بزنیش اتفاقا خودم داداشمو همیشه مورد عنایت قرار میدم ۹ سالشه ولی ممکنه زن با ...

زن بابام چندین ساله باهام لجه 💔

من ایندم خیلی برام مهمه درسم خیلی برام مهمه اون از عمد اذیتم میکنه ک تمرکز نداشته باشم درس بخونم