2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132747 بازدید | 680 پست
عزیزم این حساسیت ها و دعواها بین دختر و مادر واقعی هم زیاد پیش میاد باور کن شاید بدتر هم باشه من دخت ...

محبت کردم ولی جوابش بد بود ک !! ب این ادم محبت نیومده

💖من ب دعای شما نی نی سایتیا خیلی اعتماد دارم میشه دعاکنید ب عشقم برسم ❓❓🥺🥺🤍💌

عزیزم چ دختر قوی و باهوشی خیلی خوشالم ک تو نسل شما دختر درسخون و عاقلم هستفقط خواهشا یه رشته و دانشگ ...

قربونت بشم لطف داری 💓چشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استاتر بهت توصیه میکنم زندگی این زن و باباتو خراب نکن و خودتو وسط این زندگی زناشویی ننداز تو صاحب ...

زن باباش چطور تاوان نمیده بله درسته مادر واقعی یوقتایی دل آدمو میشکنه ولی سیلی مادر کجا بوسه ی نامادری کجا دوست عزیز به چه حقی این حرفو میزنی شمام امثال نامادری استارتر

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

چه مزاحمتی میخواست قبول نکنه کور که نبود اومده تو زندگیشون دختر بیچاره که تو بدترین دوره زندگیشه هی اذیت میکنه و روانش تخریب میکنه بعد میگی از اول مزاحمش بودی تو خودت یکی از همینایی اگ زن بابا بشی حتما اینکاره میشی تو و اونا که لایک کردن ازونا که به بچه کوچیکم رحم نمیکنن ب بچه غذا نمیدن ذاتتون خرابه بیخودین

عزیزم هدف زن بابات اینه نزاره تو درس بخونی ،پشت کنکور بمونی قبول نشی که شوهر کنی بری!اصلا دوست نداره ...

اون اینطور ادمی نیست

درسم مهمه برای خیلی هوامو داره

کلا نی نی سایتا ب دوست پسر نگاه بدی دارید ولی واقعا اینطوری نیست خیلی فرق داره با بقیه

چشم درسمو میخونم رلمم هرروز میگه درس بخون 

قربونت بشم لطف داری 💓چشم

افرین 😍😍♥️

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

جوابشو بده حرمت چی نگه میداری وقتی اذیتت میکنه بهت میگه ولگرد حرمت نگه میداری یجور جوابشو بده که دیگه جرات نکنه اذیتت کنه و مزاحم درست شه نذار خودش و بچه بی تربیتش بهت آسیب بزنن ولی بچه رو نزن گناه داره چیزیم نگو

استاتر بهت توصیه میکنم زندگی این زن و باباتو خراب نکن و خودتو وسط این زندگی زناشویی ننداز تو صاحب ...

عزیزم کاش از اول تمام کامنت های منو میخوندی بعد نظر میدادی

من نمیخوام زندگیشونو خراب کنم وسط رابطه زناشوییشونم نیستم

خودشون نمیذارن ازدواج کنم وگرنه رل بدبختم 2 ساله پام مونده میرم باهاش 

یا بذارن دانشگاه برتر نشد ی دانشگاه معمولی برم 

خودشون نمیذارن برم وگرنه من خودمم دلم نمیخواد یک ثانیه دیگه تو این خونه بمونم

من  تک دخترشم حق دارم از این خونه ولی همش ارزونی زنش فقط بذاره برم 

الهی بمیره زنیکه کثافت ... از روز اول باید سلطیه بازی درمیاوردی ک باهات اینجوری نکنه

کلا ارومم از بچگی دعوایی نبودم 

کاش سلیطه بودم کااااااااااااش 

اگه گوش گیر حرفه ای میخوای از دیجی کالا بخر هیچ صدایی رو نمیشنویی اما اگه ی گوشگیر ساده میخوای داروخ ...

حتما باید بخرم پس