2777
2789
عنوان

امشب جاری باردارم جوری وانمود کرد انگار من حالشو بد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 163713 بازدید | 588 پست
عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

۴۱ بار پشت سر هم سوره ی نصر بخون با زبان عربی که معنی واژه ها عوض نشه 

عغطثصحظذض رو مثل عربها تلفظ کن اگه نه که صوتش تندخوانیشو دانلودکن پخش بشه ۴۱ بار ( گشایش داره

من به شوهرم اطمینان دارم،اگرررر شوهرمم کاری بکنه انقدر زرنگ هست که نذاره جاریم بفهمه،بعدم من دانشجوا ...

آخرین بار فک کنم پارسال تاپیکتو دیده بورم میخواستی کنکور بدی پزشکی بیاری قبول شدی؟ 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنیمیخوام بگم دنبال حرف کشیدن از منهاصلا نمیفهمم فازش چیه

هیچی میخواد تو رو پیش شوهرت و مادرشوهرت خراب کنه 

این جاریت از اون آدمایه که حرفو ارزون از آدم میخره

بعد میره گرون میفروشه 

من به شوهرم میگم ،همه حرفاشو میگم و دیگه باهاش حرف نمیزنم

به شوهرت بگو حتما که چی گفته 

بعدشم هر وقت یه چیزی گفت صداش رو ظبط کن جلوی جمع بگو چی گفته مطمئنن حاشا می‌کنه تو هم صداشو پخش کن اینجوری دستش رو میشه

تا دیگه جرات نکنه حرف اضافی بزنه 

اسی بالاخره به شوهرت گفتی؟ واکنشش چی بودء

نه ،شوهر من ساکت نمیمونه که

این که بگم بارداره ولش کن چیزی نگو اصلا برای همسر من اهمیت نداره

دعوا رو درست میکنه،بعد اگر چیزیش شد میوفته گردن من و شوهر من

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
نه ،شوهر من ساکت نمیمونه کهاین که بگم بارداره ولش کن چیزی نگو اصلا برای همسر من اهمیت ندارهدعوا رو د ...

ای بابا، خب پس نمیشه که دست روی دست بذاری

حداقل ازاین به بعد حتما حتما صداشو ضبط کن، اگر روزی خواست آبروریزی کنه و دعوا راه بندازه، دستت به جایی بند باشه، صداشو نشون بقیه بدی

دیگه حواست جمع کن

ای بابا، خب پس نمیشه که دست روی دست بذاریحداقل ازاین به بعد حتما حتما صداشو ضبط کن، اگر روزی خواست آ ...

به برادر شوهرم میگم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
به برادر شوهرم میگم

چرا با هم قهر نمیکنید؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
جاری حتما بچش پسره آره؟

جنسیت به ما نگفت

مشخص نشده

بیشتر ببینید
چرا با هم قهر نمیکنید؟

نمیخوام با برادرشوهرم قهر کنم

بیشتر ببینید

خانمی من نه تورو میشناسم نه جاریتو

کلا هم عادت ندارم بی هوا برا کسی کامنت بزارم

اولش رفتم همه پستاتو نگاه کردم بعد اومدم چیزی بنویسم

اولا تو پستات چیزی ک معلومه اینه ک خودتم همچین از زندگیت راضی نیستی(تو پستی نوشته بودی ک سنت کم بوده وارد رابطه شدی و الان میخوای جدا شی چون حس میکنی پیشرفتی نداری)

یه جا دیگه گفته بودی شوهرت بعد دعوا پیش دوستش گفته میخواد طلاقت بده

تو ک این همه ادعا داری لیلی مجنون بودین این حرفا نشونی از عشق بینتون نمیده 

شایدم سن هردوتون کمه و خیلی رفتاراتون بچگونه اس

وگرنه تو اگه شوهرتو دوس داری و از زندگیت مطمئنی چ اهمیتی داره جاری چی بگه 

بگو اوکی من مراقب همسرم خواهم بود ولی میترسم تو اینقد سرت تو زندگی من باشه افسار زندگی خودت از دستت دربره 

نیازی هم نیست حرف بیاری و ببری برا شوهر و برادر شوهر

هروقت ک اینجوری تیکه ای انداخت و خالت هم کنارت بود بگو خاله من چیزی نمیگم روابط داداشا بهم نخوره ولی تو قصد نداری چیزی بهش بگی؟؟؟؟؟؟

یه مساله دیگه هم هست که انگار خودتم ب این باور نرسیدی ک شوهرت از کارهای گذشته اش دست ورداشته 

چون اکثر تاپیکات بحث سیگار و ..‌ اس

و اون جمله جاریت ک میگه حروم خورین یعنی هنوز کارا شوهرت ادامه داره و خونوادش انگار میدونن 

وگرنه اگه تموم شده بود یه دختری ک یه ساله وارد خونواده ای شده اجازه نمیده در مورد ۱۹سال پیش یه پسر ۱۵ ساله چیزی بگه

توام میگی بچه نمیخام از طرفی نوشتی دعا کنین ۲سال دیگه بچه بغلم باشه

قطعا بچه میخوای وقتی اینو میگی

و این حس به جاریت منتقل شده و حس میکنه ب بارداریش حسادت میکنی 

به نظرم حداقل شوهرت باید از این اخلاقایه مزخرفش با خبر باشهتا راحت تر بتونی ارتباطت رو کم کنیعملا هر ...

بابا ادم به شوهرش بگه بدتر مبشه

میگه تو دنبال حاشیه درست کردنی

برا حرفای فامیلم منظور میسازی

میخوای نری دنبال بهونه میگردی

بعد هر چی بشه میگه مقصر تویی

از اولم ناراحته تو بودی نه اون

نباید اصلا پا حرف جاری ادم بشینه... هر چیم پرسید سر بالا جواب بده و پاشه بره!