2777
2789
عنوان

امشب پایتخت چه خوب بود😍😇

| مشاهده متن کامل بحث + 4792 بازدید | 131 پست

زود قضاوت نکنیم هنوز کلی قسمت دیگه مونده 

از هیچی خیلی بهتره همین به رب پیش ۱ ثانیه دیر پخش شد کل مردم تاپیک زدن پایتخت چی شد 

بعد کارگردان اول نقش هارو از فیلم دور کرده بود الان داره کم کم نقش ها باز بر میگرده 

مثلا باز جریان فهیمه و رحمت 

سارا ام صد درصد خاستگاریش بهم میخوره و با رحیم اوکی میشه 

حسم میگه نیکا ام طلاق میگیره 😂

تازه هنوز بتاششش نیومدهههه اون بیاد عالی ترم میشه 

من داداش سارا نیکا جدیدو دنبال میکنم 

آنقدر استوری میذارن از خواهرشون شباخیلی ذوق دارن خواهرشونو تو تلوزیون میبینن

الکی به بازیگرای فیلم هیت ندیم گذر زمان چهره هارو عوض میکنه چ هما چ سارا نیکا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دفه قبل ک اومد توفیلم دورهنی بود اسمش چی بود مهران مدیری داست اومد باهاش صحبت کردن بعد گف من ...

واو چه عجیب چرا باید اینکارو کنن باهاش 

پس ماجراش این بوده 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
واو چه عجیب چرا باید اینکارو کنن باهاش پس ماجراش این بوده

اره شبکه نسیم بود خودمم اون قسمتودیدیم خیلی تعجب کردم

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید
اره شبکه نسیم بود خودمم اون قسمتودیدیم خیلی تعجب کردم

منم تعجب کردم آخه چرا

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
واقعا فازشونو نمی‌فهمم این تاپیک بربازدید و خوندم واقعا چه حرفای بی اساسی زده بودنیا نبینن یا میبینن ...

روانین

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘