2777
2789
عنوان

ببست و شیش سالگی دیره⁉️

166 بازدید | 14 پست

برای خوندن استخدامی؟ارشد اصن حوصلشو ندارم مگ اینک برم ازاد ،دو تا لاین آرایشگری ام بلدم،عروسک سازی بلدم  ولی درامد ندارم،استخدامی ام میگن سخته و همش یکی میخان،دیر نمیشه ؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون لاین ارایشگری و جدی وقت بذارچ لاینین

شنیون 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
مگه میشه دیر باشه؟ خب شما تازه فارغ التحصیل شدی

ارشد نخوندم ،نمیدونم فقط تا ۳۰ سال میگیرن برا کارشناسی یا ن

بیشتر ببینید
ارشد نخوندم ،نمیدونم فقط تا ۳۰ سال میگیرن برا کارشناسی یا ن

کی گفته اینو؟ هنوز خیلی وقت داری نترس. هر استخدامی بیاد خودش شرایط سنی رو میگه بعید میدونم واسه کارشناسی زیر 35سال باشه

برو چن تا سالن خوب کار کن.هرکدوم بهتر بود بمون

این لاین رو دوست دارم ولی انگار روحیه ام مث خانومای اونجا نییست تو سالن 

انقد تو اینستا گفتن دخترایی ک تو سالن کار میکنن خوب نیستن،۲تا خواستگارام بخاطر همین رفتن😐

اونوقت من تا حالا رل نداشتم

بیشتر ببینید
کی گفته اینو؟ هنوز خیلی وقت داری نترس. هر استخدامی بیاد خودش شرایط سنی رو میگه بعید میدونم واسه کارش ...

برا بانک احتمالا سن کم بگیرن

بیشتر ببینید
این لاین رو دوست دارم ولی انگار روحیه ام مث خانومای اونجا نییست تو سالن انقد تو اینستا گفتن دخترایی ...

ای بابا.درکت میکنم.منم تو آژانس هواپیمایی کار میکردم.محیطش اصلا با روحیاتم سازگار نبود.خیلی زود اومدم بیرون.

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی