2777
2789
عنوان

دو بسته قرص آسنترا خوردم بنظرتون میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 43 پست
برو اورژانس،،،،ولی عزیزم خواهرتون یه نوجوانه،،،یعنی اوج حرف گوش نکردن و لجبازی،،،بهتره یه مقدار رو خ ...

ما کلا ۴سال فرقمونه 

من همسن اون بودم اصلا اینطوری نبودم

همش تقصیر مادرمه که حرصمو دربیاره 

دلم میخواد خواهر و مادرمو جفتشونو بکشم

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشاالله م چیزیت نشه میدونی این حجم از سرترالین چ بلایی سر اعصابت میاره؟ همه چی مرگ نیست،دیوونگیه ،ت ...

چه بمیرم 

چه دیوونه بشم 

چه برم کما 

مامانم زجر کش میشه که هدف منم همینه

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

عزیزم حالت خوبه نگرانت شدم من

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

خیلی کتر خطر ناکی کردی میدونی اگه بری تو کما ممکنه فلج مغزی بشی؟؟ تا همیشه دور از جون

«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی،  در واقعیت رویای منی:) ..../خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید

عزیزشمابایداغسردگیتوحتما درمان کنی یک دعوابامادرکه نبایدباعث خودکشی بشه شایدمامانتون هم خودش ازمشکلات روحی رنج میبره وتقصیری نداره ولی همه ی مادرادرونی بچه هاشودوست دارن ممکن رفتاراشون اشتباه باشه خداکمکتون کنه برین پیش مشاورخوب خودتون.خالی کنین توخونه نشین