2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد به همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 58 پست

میدونستین و ازدواج کردین...به هر حال فقط خواستم کمک کنم و فقط همدردی الکی...انشالله درست بشه همه جیز 

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اقای محترم میگم طرز صحبت شما با خانوم ناراحت درست نیسشما آبروی همه‌ی مارو بردیالان میگن عربها مردسال ...

مگه من زدمش يا بشون شماتت كردم  اصلا كسي كه كتك ميخوره نمياد تو سايت عمومي جار بزنه كتك خوردم مگه افتخاره 

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

مگه من زدمش يا بشون شماتت كردم اصلا كسي كه كتك ميخوره نمياد تو سايت عمومي جار بزنه كتك خوردم مگه اف ...

افتخار نیس داره درددل میکنه

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست. M💍                   متاهل متعهد😌

مگه من زدمش يا بشون شماتت كردم اصلا كسي كه كتك ميخوره نمياد تو سايت عمومي جار بزنه كتك خوردم مگه اف ...

این یک سایت درد ودل و نظر خواهیه بین خانم ها .لطفا کسی که همدردی بلد نیست زخمی هم رو درد بقیه نشه لطفا

این یک سایت درد ودل و نظر خواهیه بین خانم ها .لطفا کسی که همدردی بلد نیست زخمی هم رو درد بقیه نشه لط ...

درست ميگيد 🌹

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}