2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دورت بگردم من، من میفهممت، ولی سعی کن برات مهم نباشه واقعاام مهم نیست عزیزم، تو درستو بخون، وقتی دو فردای دیگه به یه جایی برسی اونان که مات و مبهوت میمونن، خودت برای خودت مهم باش دوستم 

من ی کنکوریم یعنی پشت،کنکوری ۳ ساله نپرسین چرا میخوام از خودم بگم درسمو دارم میخونما ولی ی سری چیزا خیلی اذیتم میکنه کسی دیگه منو آدم حساب نمیکنه همش درس میخونم پولی هم دارم خرج کنکور میکنم یا هی ی چیزی میخرم میخورم دخترای هم سن و سال من تو دوست و آشنا مدام در حال یه تغییر تو صورت گوشی ماشین خریدن ی چیز جدید که همه همش راجع به اینا صحبت میکنن و منو مسخره میکنن چون جایی نمیرم چیزی عوض نمیکنم تازه نمیدونن میخوام کنکور بدم هم آدم حسابم نمیکنن هم خیلی پز میدن ۲۰ سالمه میگن چرا ازدواج نمیکنه کسی بچش سر کار میره سر کار رفتن بچشو به ما میده که من بیکارم خاله و دخترخاله بیشعور دارم همش منو مسخره میکنن میگن این چاقه دخترش تاره نامزد کرده همش میگه این چه لباساییه ماله چن ساله پیشه میپوشی مسخره میکنن واقعا ناراحت میشم مهم نیس برام کی چی میگه اما اینکه اصلا دیگه نخواد کسی آدم حسابم کنه انقد مسخرم کنه پز بده سر چیزای بیخود من مشکلم ی گوشی و ی لباس نبود می‌تونستم بخرم ی چیز بزرگتر میخواستم من هیچ وقت با کسی اینجوری رفتار نکردم مسخرش نکردم از توی زندگی کسی خبر ندارم ی زندگی برا خودم درست میکنم هیچ وقت فکرشو نکنن اما خیلی زشته دل کسیو اینجور بشکنن چجوری فردا میخوان یادشون بره دل منو با حرفا و کاراشون شکستن واقعا احساس میکنم خورد شدم

سلام گلم حرفاتون خوندم 

انگار خودمو توصیف کردید تو سال کنکورم 

یه مشت آدم عقده ای بی لول دایم منو مسخره میکردن لباس نمیخری 

ازدواج نمیکنی 

ب خودت نمی‌رسی 

تو هیچ فازی نیستی 

از من سی ساله ک این دوران گذروندم

این حجم از نشخوار فکری و خود خوری رو‌اون دوران تحمل کردم 

فقط بهت میگم اگر برگردم اون دوران حرفاشون یک اپسیلون درصد بهشون اهمیت نمی‌دادم 

بیشتر بهشون حالت ترحم هم داشتم 

تو سقف آرزوهات اگر بلنده بر اساس عقاید شخصی یه مشت کوتاه فکر در مورد خودت قضاوت نکن 

خودتو سرزنش نکن 

تو سنت دقیقا سن درس خوندنتع نه هیچ کار دیگه ای 

وقت واسه همه اینا زیاده 

خلاصه ارزش نداره یذرع هم خودتو ناراحت کنی 

همه اینا میگذره 

موفق باشی