2777
2789

من و پارتنرم رابطمون جدی و خیلی وقته باهمیم 

با خانوادش هم مدتی در ارتباطم و خودش و مادرش برای اولین بار چند روز دیگه دارن میان برای دیدنم و می‌خوام ببینمشون🥹😍 (( خودشو زیاد دیدم منتها مادرشو برای بار اول می‌خوام ببینم ))

بعد یکی از خواهرهاش همسن و سال خودمه گفته که دوست داره اونم بیاد منو ببینه 

مادرشو خودشم گفتن اگه من راضی باشم اونم بیاد ...

منتها راستش چون بار اول یکم جلو خواهرش معذبم🥲 به خاطر همونم می‌خواستم بهشون بگم که این دفعه حالا خواهرش نباشه دفعات بعدی حالا همشونو می‌بینم....

از اون طرفم میگم خودش خواسته منو ببینه حالا از طرف من یه وقت بگم نه شاید بد باشه نمی‌دونم چیکار کنم؟

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزار خواهرشم بیاد زشته ، کینه به دل میگیره

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

به نظرم چیزی نگو چون دفعه اول ملاقات کردن و حرفها از یاد نمیره شاید اگه بگی خواهرش فعلا نیاد ناراحت بشن یا سوتفاهم بشه

اشکالی نداره بزار هر چند نفر میان بیان 

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
بیشتر ببینید

من کلا اولین بار پدر و مادرشو تو جلسه خواستگاری دیدم

خواهراشم تو بله برون

حوصله رفت و آمد غیر رسمی نداشتم کلا

البته مادرشو یه بار دیگم دیدم،اومده بود شماره بابامو بگیره و یه ربع باهام حرف زد که راضی هستم یا نه،یه جعبه شکلاتم بهم داد

کلا خونواده مردو آدم نبینه شیک تره

مگر روز خواستگاری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خوشم نمیاد از همچین قراری عین مراسم پسند کردن میمونه😐بهتر نبود یه قراری باشه خانواده شما و ایشون هر ...

نه اصلاً اینطوری نیست خانواده‌اش پسندم کردن فقط می‌خوایم همدیگه رو ببینیم با هم وقت بگذرونیم

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید