2777
2789
عنوان

مادر شوهرم همش میگه دیگه بچه نیار

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا عجیبه چرا همچین حرفی میزنه حالا اگه بچه هاتو نگه میداشت یچیزیمن یه زندایی دارم بچه هاشو میداد ...

نه واقعا نبردم که نگه بکنه چون وقت نداره همش مشغول کلفتی دختر و نوه دختریشه

پس چرا به دخترش میگه دومی رو بیار بچت تنهاست؟؟؟؟

چون مادرشوهره نمیدونی؟

یک بنده خداهست مثل شما تو فامیل پسرش یک پسر داره واقعا عالی از هر جهت بعددایم به عروسش میگه دیگه بچه نیاری بعد دخترش طفلک یک بچه داره دچار مشکلاتی هست دایم به اون میگه پنج تا بیار بچه شیرینه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما ب حرفش توجه نکن بیار یه دونه کمه بچت گناه داره منم یه دونه دارم میخام بیارم بازم دلم میسوزه میبی ...

گاهی میخوام گاهی پشیمون میشم و البته کلا به سختی باردار میشم

حتما بهشون گوشزد کن ک بهشون ربطی نداره و حق دخالت ندارن

و هرچقدر دلت میخاد بچه بیار عزیزم به هیچکس مربوط نیست

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

گاهی میخوام گاهی پشیمون میشم و البته کلا به سختی باردار میشم

توکل به خدا ان شاءالله با خوشحالی باردار بشی و بارداری و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم برات صلوات میفرستم 

چون مادرشوهره نمیدونی؟یک بنده خداهست مثل شما تو فامیل پسرش یک پسر داره واقعا عالی از هر جهت بعددایم ...

اینقد دلم میسوزه جلو چشم من و دخترم ذوق بچه دخترش رو میکنه و میگه زود یکی دیگه بیار یا این شکلات نذری رو بخور تا بیاری یا میگه لباس بارداری دور نندازی باز حامله میشی ولی به من که میرسه جوری میگه الان نیار یا اگر میاری بذار ده سالش بشه این بچت دلم میسوزه کاش بچه منم براش شیرین بود

حالا شایدم بخاطر پول میگه اما من ناراحت میشم

ن دخترشون وضعش از ما داغونتره بهش میگن بیار ما ۲تا ماشین داریم خونه داریم میگن پول ندارید نمیخواد

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
شايد ميخواد جاپات محكم نشه به هر حال مادر سه تا بچه با مادر يه بچه فرق داره بد بينانه أست واي قديميا ...

جای پا 😂وای کسی ک بخواد طلاق بده با هرچندتا بچه ردت میکنه بری