2777
2789

تویی که اونقدر خدا بهت هوش داد یه سال خوندی پزشکی آوردی توی بیو زدی دانشجو پزشکی .من به عنوان یه نفر که واقعا درسخون بوده و از همه چیش زده واسه درس و مدرسه نمونه بوده جیگرم خون میشه اینارو میبینم و غبطه میخورم😭😭😭.من تموم شدم  کنکورم تموم نشد.آخه چندسال پشت کنکور جون بکنم تا برسم به این پزشکی بیصاحاب؟

دو سال سه سال پنج سال.....

من که بین دبیرامون به سخت کوشی معروف بودم باید رشته ای رو بخونم که ازش متنفرم😭

کاش منم اندازه اینا باهوش بودم با پشتکاری که داشتم همون سال اول پزشکی میاووردم و الان باید واسه علوم پایه آماده میشدم🥲

خاک تو سر گاوم که دارم این رشته رو میخونم ایشالا بزودی بمیرم شاید اون دنیا تونستم به آرزوم برسم.یا پزشک بشم یا بمیرم .

در مسیر....🌱

اینطوری نگو شاید مسیرت نیست شاید نتونی موفق باشی با پزشک شدن 

تلاشت رو بکن اونی ک درست باشه برات اتفاق میفته نشد هم حتما شغلی نبوده ک برا تو باشه ی چیز دیگه ای برات مناسب تره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهر مار الان میگیرم میزنمت 

این همه نا امیدی چیه 

صلاح و خیر همه که یکسان نیست هرکس یه جایی میدرخشه قرار نیست کل 1 میلیون شرکت کننده کنکور دکتر شن که

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

حالا بزارن چه مشکلی داره😑

کمالگرایتو کم کن، دیدتو مثبت.. 

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

اینطوری نگو شاید مسیرت نیست شاید نتونی موفق باشی با پزشک شدن تلاشت رو بکن اونی ک درست باشه برات اتفا ...

من یا پزشک میشم یا خودمو میکشم مسیر دیگه ای واسم وجود ندارههههههه😡

یا پزشکی یا گورستان

در مسیر....🌱

منم مث تو بودم میگفتم یا پزشکی یا خودکشی الان بیحس شدم 

فقط باید بدونی درس همه چیز نیس

تو پزشک باش ولی ارامش تداشته باش شوهر نداشته باش بچه دار نشی

همش از چشت در میاد

به هوش نیست 

به پشتکار و با برنامه خوندن هستش ...

خوب یکی دو سال پشت کنکورم میموندی چیزی نمیشد ،لزومی نداشت بری دانشگاه با این قانونایی که هر سال عوض میشه ...

منم آدمی بودم که عقب انداختم خودمو ولی تهش قبول شدم ،مشکلمم هوش نبود ،پشتکار بود ،مشکل استمرار داشتم ...

واقعا نیازی به این حرفا نیست ،در واقع یه بخش دیگه از قبولی تو این رشته ها دور کردن اون فرد کنکوری از حاشیه ست ،تا مادامی که ذهنت درگیر بقیه باشه و مسائل حاشیه ای ،طرف قبولم نمیشه 👌🏻

یه مورد دیگه به جای خود پزشکی قبول شدن و درگیر کردن ذهنت ،باید دنبال این باشی هر مطلبی که میخونی رو قشنگ و درست یاد بگیری ،همینجوری نصف مسیر رو رفتی !

ببخشید اینجوری میگم چون لازم بود ،قبلا  اتفاقی چند بار تاپیکات به چشمم  خورده بود 

مشکل از تو نیست مشکل از جامعه ماست که اینو برده بالا فکر کرده همه بشن پزشک ! الان پزشک بودی عالی بودی؟ چیزوکه داری بچسب اون و تقویت کن اینقدرم دنبال نالیدن نباش به هر علت نشد الآنم بچسب گذشته ها رفته

وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت