2777
2789

شریک همسرم قراره ازش حدابشه چون دخل وخرج دوتاادم متاهل درنمیاد فقط درخدگذروندن خرج خونس حتی ی تومن نتونستیم پس اندازداشته باشیم کلا خیلی اوضاع روالی نبود اما تنها واقعا اوضاعمون خوب میشه

حالا مشکل اینه شوهرم ی برادر داره۱۸ ۱۹سالشه و مادرشوهرم ممکنه رومخ شوهرم کارکنه باز برادرشو شریک شوهرم بکنه اما من نمیخوام یعنی شوهرمم نمیخواد ولی مامانش خیلی زورگوعه نمیدونم شوهرم جلوش وایمیسته بان من ازشوهرم قول گرفتم ک قبول نکنه دگ نمیدونم چ کنم

ی مشکل دیگم هست این مغازه ای ک هستیم برای پدرشوهرمه اما ازش اجاره کردیم و شوهرم نمیدونم چراهودشو مدیون میدونه میگه برای برادرمم هست مغازه بهش میگم خب اگر مشکل اینه ماشبیه ی غریبه اجاره میدیم اگرفکرمیکنن کم میگیرن دگ چ کنم توروخدادعاکنید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ایشالا حل شه مشکلت بگو برادر شوهرت رو بفرستن سربازی اگ درس نمیخونه ک برای ازدواج ب مشکل برنخورهاگرم ...

نه دانشگاه رفت ن شربازی

بخدا برای دونفر مناسب نیست ک این خانوم ک توتاپیکم هست داره منومیکوبه

خیلی هم ادب دارم شما خودت حسودی حسادت ی بچه ۱۸ ساله رو میخوری بعد توقع روزی زیادم داری

انقدر فهم ندارین که میگم خرج دونفر درنمیاد همین الان حقوق میگیره داداش همسرم  به شوهرم کمک میکنه  خرج دونفر ازین شغل درنمیاد شمافهمتون کم هست مشکل ازبقیه نیست

نه دانشگاه رفت ن شربازیبخدا برای دونفر مناسب نیست ک این خانوم ک توتاپیکم هست داره منومیکوبه

خو نمیشه که بهرحال حداقل سربازی رو باید بره وگرنه هیچ جا زنش نمیدن الان بهتره بره چون بعدا مجبوره کارشو ول کنه بره بهم میریزه کارش 

اگه اجاره ای ک میدین بالاس و فرقی نداره با بیرون، بهترین کار اینه ک برین ی جای دیگ اجاره کنین

یا اینکه با برادر شوهره شریک شین و بجاش اجاره ندین ، صحبت کنین اینو و بگین ک خوب نیس درامد و حداقل اجاره ندین.

یا شریک شین، اجاره رو ندین و ی جای دیگه رو ب عنوان شعبه دوم اجاره کنین 

خو نمیشه که بهرحال حداقل سربازی رو باید بره وگرنه هیچ جا زنش نمیدن الان بهتره بره چون بعدا مجبوره کا ...

ن بابا پدرشوهرمادرشوهرم نمیگذرن از احاره وگرن ک عالی بود

نمیره سربازی میدونم