2777
2789
سلام دوستان  منم عضو کانال مقدماتی اقای افلاکی هستم و خیلی دوس دارم بدونم تکنیک مشاهده گر چطو ...

سلام دوست عزیز....تکنیک مشاهده گر همون تکنیک رویا پردازی ما هست ...مثل در ذهنت یک اتفاق که دوستداری تجسم میکنی..که دراین مکان وان زمان قراره بیافته ودرذهنت هم باید با ایمان 100 درصد بهش کنی واصلا احساس واقعی باید بهت دست بده وبا کمال ایمان بدون یک درصد شک برای خودت حالات ان اتفاق وجزییات شدنی شدنش تجسم میکنی در روز باید چند بار این مشاهده گری انجام بدی که شدن ان اتفاق به خودت جذب میکنی یعنی بافرکانس قوی خیالت ان اتفاق جذب میشه وانجام میشه.....مثل خودم راستش من درطول سالها همش با خیال خودم عروسی کردنم رو درسال 95 فکر میکنم وانقدر بهش ایمان داشتم ....به حسم همش مراسم عروسی درسال 95 تجسم میکردم باایمان صددرصد تا بالاخره بعد سالها درسال 95 عروسی کردم😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به همه عزیزان

تکنیک های آقای افلاکی واقعا محشره و بومی سازی شده و تا حد امکان ساده و قابل فهم برای همه هست.برعکس کتاب محدودیت صفر که فهمش سخته.

من هم دوره مقدماتی و هم پیشرفته را دارم.اپلیکیشن پاکسازی کوانتومی رو می تونید از سایت راز چهار فصل دانلود کنید.که خیلی عالی هست.

من خودم کلی نتیجه ریز و درشت دیدم.

مشاهده گر متعالی یعنی اینکه ما بتونیم خودمون رو از بالا مشاهده کنیم.و توانر افکارمون رو به صفر برسونیم.

هواُپونوپونو یه فرآیند ذهنی هست که کمک میکنه از داخل پالایش بشیم. همه تکنیک ها خوبی ولی باید ازشون استفاده کنیم. قانون جذب ان ال پی ، موفقیت و هدف گذاری همشون به یک چیز اشاره میکنن و اونهم تفکر مثبت است.

ما یک گروه هزارنفره تلگرامی برای آموزش داریم گروه سپاسگزاری و انرژی مثبت و پاکسازی "سیپورت آب آبی خورشیدی" و هزارنفری داریم تمرینات هواپونوپونو و قانون جذب و پاکسازی را انجام می دهیم . چله فراوانی جذب ثروت داریم و چالش رقص شکرگزاری  

ما یک گروه هزارنفره تلگرامی برای آموزش داریم گروه سپاسگزاری و انرژی مثبت و پاکسازی "سیپورت آب آبی خورشیدی" و هزارنفری داریم تمرینات هواپونوپونو و قانون جذب و پاکسازی را انجام می دهیم . چله فراوانی جذب ثروت داریم و چالش رقص شکرگزاری