من چند وقته نفس تنگی گرفتم تو گرما میمونم یا تو ماشین که شیشه هاش بالا باشه نفسم قطع میشه چندوقتم هست غذا میخورم بعدش حالت پانیک میگیرم دعوا میبینم حالت پانیک بهم دست میده دکتر دیروز رفتم میگفت از معدت هست خودم به قلبم شک کردم رفتم دکتر نوار قلب گرفت گفت قلبت بالا میزنه ولی خودم حس نمیکنم بالا میزنه گاهی هم نبضم میتد خیلی پایین نوسان داره غذا میخورم گر گرفتگی میگیزم ولی میرم تو هوای خنک حالم خوب میشه قلب درد ندارم فقطجدیدا بعد غذا دستام درد میگیرم وزنم هم پایینه ۴۹ کیلو لاغرم 34 سالمه بوی عطر هم گاهی حالمو بد میکنه حالت پانیک میاد سراغم هپوگلیسمی قند خون و کمخونی شدید هم دارم صبحا از خواب بیدار میشم میبینم یقه لباسم خیس عرق شده عرق سرد میکنم گاهی بلاتنم گرم میشه پاهام سرد مرغ و خرما هم میخورم فشارم میره بالا روی ۱۶ چرا؟ قراره چندتا ازمایش از قلب و معده و هورمون دارم قراره هفته اینده برم.
علاوه بر مواردی که دوستان گفتن از نظر اضطراب و استرس هم بررسی شو حتما. با روانشناس خوب مشورت کن
آره پانیک و صرع دارم البته صرع ضعیف درجه خفیف درست حدس زدی امروز رفتتم یکم با شوهرم بیرون حالم بهتر شد ممنونم از همتون هم شما و دوستان خیلی راهنماییهاتون عالی ودرست بود