2777
2789
عنوان

افطاری دادن

178 بازدید | 14 پست

شماامسال فامیلاتون دعوت کردین؟

برای افطار اگر اره چی بود افطار؟

وابا خانواده زن داداشتون هم افطار دعوت مبکنید منظور مامان پدر زنداداشتته و شوهرخواهرتون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام بله

ما تصمیم گرفتیم افطاری ها رو ساده تر بگیریم تا هم خسته نشیم هم رفت و امد قطع نشه

یه سفره معمولی، سوپ و یک جور غذا و یه دسر ساده

حتی سالاد هم درست نکردیم سالاد شیرازی درست کردیم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

خانواده خودم 

خانواده همسرم 

تا بحال خانواده زن داداش رو دعوت نکردم اگرم قرار بر دعوت باشه پدر و مادرم باید دعوت کنن . 

دو تا خانواده رو هم هرگر باهم دعوت نمی کنم چون به شدت تفاوت فرهنگی دارن . 

بله 

نون پنیر سبزی گردو زولبیا بامیه خرما کره پنیر 

آش رشته 

قورمه سبزی

فسنجون 

میوه 

خانمای برادرام خانوادشون که خیر مسافرت بودن 

همسر 

کلا خانواده دیگه 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

دعوت کردیم من همون اول گفتم فقط شام حوصله افطاری ندارم ولی همسرم گیر داد گفت نه زشته و فلان 

منم قشنگ فرستادمش آش کده آش رشته و سوپ و حلیم و شله زرد گرفت

گوجه خیارم گذاشتم حلوارم دادم مامانم درست کرد 

با چهارتا چیز میز دیگه مثل  آب میوه و املت و کتلت و سبزی زولبیا بامیه وگرنه افطاری چیه به بدبختی و عذاب ماها اضافه شده😐

والا خیلیاشونم روزه نبودن 

خواهرشوهرم اره ولی نبابا مگه بیکارم بابای یکی دیگرو دعوت کنم 

سالاد شیرازی که سخت ترهدیگه غذا و دسرم که هست این ساده نیست که😕

سالاد شیرازی هم کم هزینه تر شد هم راحت تر

غذامونم یه غذای خیلی ساده بود

آخه مفصل میگیرن خونواده ما، سفره های تجملاتی

الانم دور و بریام میبینم. یه بار سفره افطار باز میکنن سوپ و سالاد الویه و کشک بادمجون و... بعد یکی دو ساعت سفره شام باز میکنن غذا

ولی ما همون سوپ و غذای ساده رو گذاشتیم جمعا

پیش غذا هم نذاشتیم دیگه

خیلی بهتر و صمیمانه تر شد الحمدلله، به امید اینکه بقیه هم تجملاتو بذارن کنار

من تجملات رو دوست ندارم.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید