دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 880 عنوان با یکی یازده سال صمیمی بودم 655 بازدید | 73 پست یازده سال کم نیستدیگه قراره باهاش صحبت نکنم کلا کات بشیم (البته تقریبا کات کردیم) دلم شکسته... 🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 1404/01/07 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 880 مشکل چیه؟ چون غرورم رو شکستهاول اون من رو عادت داد به محبت و... بعد تغییر کرد (دلیلش تاثیر اطرافیان روش بود) کلا کارایی که قبلا برای من می کرد رو برای بقیه انجام می داد و برای من نهمن ولی تغییر نکردم تا جایی پیش رفت که اینقدری که من بهش محبت کردم اون نکردپس دیگه فکر کنم باید کات بشه 🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 880 جنس مخالف؟ نه مول خواهر بزرگتر بود برام 🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 9005 منم با یکی 13 سال دوست بودمدلمو شکوند، دوست خیلی صمیمی بودیم، کات کردیمدلم براش تنگ میشه، اما هنوز نمیتونم کارایی که کرد و حرفایی که زد بهمو فراموش کنم با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 880 چرا نوشتم گل 🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 880 منم با یکی 13 سال دوست بودمدلمو شکوند، دوست خیلی صمیمی بودیم، کات کردیمدلم براش تنگ میشه، اما هنوز ن ... من الان چند روزه باهاش صحبت نکردم دلم تنگ شدهنمیدونم باید چه طور تحمل کنمفقط می دونم این به صلاحمه و باید انجامش بدم💔 🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3664 دل بشکسته خود را چون به آغوش کشی منت غیر نبینی و دل از غیر کشیاینم یهویی اومد به ذهنم تقدیم به شما 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 880 دل بشکسته خود را چون به آغوش کشی منت غیر نبینی و دل از غیر کشیاینم یهویی اومد به ذه ... خدای من چه قدر قشنگه😍حفظ شدم❤ 🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹
matin____matin عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 3664 خدای من چه قدر قشنگه😍حفظ شدم❤ حیف که تو شعرم بجایی نرسیدم.موفق باشین. 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《 》شک تنها حقیقته《
دنسردوست عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 1225 نه مول خواهر بزرگتر بود برام وای عزیزم منم زخم خورده ام حالا من ۴سال رفیق بودیم الانم فعلا هستیم ولی ن مثل قبل اونم ضربه زد بهم
شوالیه_تاریکی عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2358 چون غرورم رو شکستهاول اون من رو عادت داد به محبت و... بعد تغییر کرد (دلیلش تاثیر اطرافیان روش بود) ک ... حق داری درکت میکنم، محبت یک نفره خیلی آسیب زننده هست حتی اگه میخواد در حد یه پیام سلام خوبی باشه باید دو طرفه باشه .بعد یه مدت طرف فکر میکنه وظیفته این محبت کردنای یک طرفه و سطح انتظاراش میره بالا طلب کار میشه.بهترین کار رو میکنی که کم کم رابطه رو تموم میکنی احتمالا بعد یه مدت دوباره یادت میوفته و پیام میده.
دکتر_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 880 حیف که تو شعرم بجایی نرسیدم.موفق باشین. شما هم شاعری؟ عزیز دلم منم همینطوراینطور نگومی دونم مشکلات سختی ها گاهی ذوق آدم رو کور می کنهولی شعر کودک معصوم و بیگناه درون ما هستشعر اون نقطه امنی هست که بهش پناه میبریممهمان ناخوانه ای که در نمیزنهخودت رو مثل من ازش محروم نکن 🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 میشه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹