2777
2789
نترس باز نمیشه..چه مامای بیشعوری بوده

بیشعوریش ک زیاد بود خیلی زیاد میگفت بچه رو دارم میبینم سقط کردی بذار بکشمش بیرون 

درحالیکه بچه سر جاش بود و زنده

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیشعوریش ک زیاد بود خیلی زیاد میگفت بچه رو دارم میبینم سقط کردی بذار بکشمش بیرون درحالیکه بچه سر جاش ...

ازش شکایت کن برو حالا ک بچت سالمه ضایش کن داد و بیداد کن ابروش بره دیگه تشخیص غلط نده

بیشعوریش ک زیاد بود خیلی زیاد میگفت بچه رو دارم میبینم سقط کردی بذار بکشمش بیرون درحالیکه بچه سر جاش ...

احمق رسما میخواسته بچتو بکشه..خداروشکر لگد زدی بهش

این پارتی داشته رفته سرکار😒

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

بچه حالش خوبه اسی؟

این چه کاری بود 

حتما جای مطمئن برو دکتر  میش متخصص خوب خودتو دست هرکی نسپر 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
بیمارستان دولتی رفته بودی،

آره مجبورا 

وگرنه دکتر من یکی از بهترین های ارومیست ولی چون اون وقت شب دکتر و سونو نبود مجبور شدم اونکارو بکنم که شد تلخ ترین خاطره ام ...اصلا لزومی نداشت دهانه ی رحم رو نگا کنه وقتی درد نداشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازش شکایت کن برو حالا ک بچت سالمه ضایش کن داد و بیداد کن ابروش بره دیگه تشخیص غلط نده

شوهرم میگه فردا میرم بیمارستان برگه ی سونو رم میبرم ببینم با چه رویی اونجا طبابت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره مجبورا وگرنه دکتر من یکی از بهترین های ارومیست ولی چون اون وقت شب دکتر و سونو نبود مجبور شدم اون ...

من پیش بهترین دکترااا بودم‌‌‌.‌. ولی بدترین بلا ها رو خاستن سرم بیارن...

بچه حالش خوبه اسی؟این چه کاری بود حتما جای مطمئن برو دکتر میش متخصص خوب خودتو دست هرکی نسپر

آره بچم حالش خوب بود🥲🥲 نمیدونم چجوری میگفت بچه رو داره میبینه و سقط کردم 

من غلط بکنم پامو تو بیمارستان دولتی شهرمون بذارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40