2777
2789

پریشب ساعت یک بود یکم خون قرمز شفاف ازم اومد منم ۸ هفته باردارم و دوماهمه 

دیدیم وضعیت اینجوریه اورژانسی پاشدم رفتم بیمارستان با مادرم شوهرمم شهر دیگه بود 

ماما به مادرم گفت دیتگاه سونو نیست و توام به احتمال نود درصد داری سقط میکنی برو لخواب رو تخت هرچقدر گفتم اگ سونو نیست لزومی نمیبینم اینجوری معاینه بشم گفت نه اینجوری نمیذاریم بری داری سقط میکنی 

ترسیدم مادرمم داد زد برو دراز بکش رو تخت دیگه چرا ناراحتی داری سقط میکنی دیگه قسمت نبود😭😭

رفتم دراز کشیدم اول یه دستگاه وارد کرد تو گفت خونریزیت کمه دهانه ی رحمتم بستست ولی جنین رو دارم میبینم داره میفته سریع انگشتشو تا پهنا کرد تو 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب تا اینجا که اصولی بودع کارش

ماما دوفینگری اندازه دهانه رحم و اینا رو میسنجن

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

محکم به دهانه ی رحم فشار میداد میگفت الان میکشمش بیرون منم جیغ میزدم آخرش یه درد شدید زیر شکمم پیچید ک نمیتونم توصیف کنم با پام لگد زدم بهش افتاد زمین گفت چقدر وحشیی لیاقت مادر شدن داری تو؟

فرداش رفتم سونو گفت رحمت زخمی شده ولی حال بچه خوبه فقط یه هماتوم کوچیک داری و بهتر بود معاینه نمیشدی الان از پریشب استرس دارم دهانه ی رحمم خود ب نود باز بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
محکم به دهانه ی رحم فشار میداد میگفت الان میکشمش بیرون منم جیغ میزدم آخرش یه درد شدید زیر شکمم پیچید ...

وقتی از ۷ روز هفته ۶ روزش تعطیله مدرسه ها میشه این ماما و ....بی سواد

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

محکم به دهانه ی رحم فشار میداد میگفت الان میکشمش بیرون منم جیغ میزدم آخرش یه درد شدید زیر شکمم پیچید ...

نترس باز نمیشه..چه مامای بیشعوری بوده

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

بعید میدونم گلمقطعا سعی نداشته که بچه رو بکشه بیرون

میگف جیغ نزن بچه رو دارم میبینم بعد باز انگشتشو میکرد تو این یعنی چی

1
5
10
15
20
25
30