2777
2789

من محصلم هم درس دارم هم کلاس های مختلف هم چیز های دیگه

یکسره با این حال از صبح که بلند میشم تا خوده شب فقط دارم از داداشم که ۱ سالشه مراقبت میکنم یکسره یعنی رسما تنها موقعی که میتونم واسه خودم استراحت کنم همون دو ساعتیه که در طول روز خوابه تمام

ولی چیزی که داره روانیم میکنه و دهنم رو سرویس میکنه مامانمه پدرمو در آورده یکسره را میره میگه تو باید ۲۴ ساعته بچه رو نگه داری حتی میخوام درس بخونم میگه الهی اون درس بخوره تو سرت بیا بچه رو نگه دار یا اگه بخوام دو قیقه بخوابم میگه خانوم صبح تا شب خوابی کمک نمیکنی...

امروز رفتم تو اتاقم یکم با دوستم صحبت کنم میگه هلاک شدم تو اصلا بچه رو نگه نمیداری به هیچ دردی نمیخوری

خواهشااااا بیاید بگید چی کار کنم و چجوری جوابش رو بدم چجوری حالیش کنم که من آدمم و کار دارم و وظیفه ی شبانه روز نگه داری از بچه ندارم

احساس میکنم انقدر همیشه از کار های خودم زدم یکسره دادشم رو نگه داشتم اینجوری رو افتاده که اکه بخوام دو دقیقه واسم خودم تنها باشم منتم میکنه و باید جواب پس بدم

_

اشتباه منو نکن ، منم موقع کنکور رفتم سرکار زیاد درس نخوندم ، نه تنها کسی ازم تشکر نکرد بخاطر رتبه ام تا مدتها سرکوفت شنبدم ، از درست نگذر همینو بعدا میزنن تو سرت نمیان بگن داشتی داداشتو نگه میداشتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر این مدل مادرها رو اعصابم هستن انگار دختر اوردن کلفتی کنه من باشم میرم مدرسه شبانه روزی وقتی ...

عزیز مدرسه شبانه روزی کجا بود اونو برم که دیگه فکر کنم از ارث محرومم کنه😂😂فقط میخوام بدونم چجوری حالیش کنم تا انقدر به من حرف نزنه من خودم افسردگی شدید دارم

_
با پدرت هماهنگ کن ‌بگو پدرت بهش بگه از مدرسه زنک زدن گفتن دخترتون درسش افت کرده و باید درس بخونی به ...

آخه فقط درس نیست فوقش در روز چند ساعت بهم وقت بده درس بخونم بقیه روز رو چی کار کنم ؟کار های دیگه ام دارم 

_

متاسفانه مادرتون دارن اشتباه میکنن

شما میتونی کمک کننده باشی اما وظیفه مادری ندارید

و این تاثیر بدی در آینده شما داره 

اما عزیزم این صحبت از سمت شما برای مادرتون قابل پذیرش نیست. باید یک دوست یا یک بزرگتر و از همه بهتر یک مشاور این مسئله رو برای ایشون حل کنه و بازش کنه.

اگر میتونی با مادرتون برو مشاور و اونجا مشکل رو مطرح کن و حل میشه.