2777
2789
عنوان

چرا زن هرچقدر بدبخت تر باشه خوب تره👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 97 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منظور استارتر رو نفهمیدم تا اینکه کامنتا رو خوندم یه عده گفتن ما پول داریم ولی ظرف میشوریم و... استارتر هم محترمانه گفته سبک زندگیتونه‌.

ولی سوال من اینه که خودآزاری دارید؟! چرا باید دو ساعت پای سینک بمونید و کمر و زانوتون رو نابود کنید و رماتیسم بگیرید؟ چه فایده‌ای داره؟ مثلا کاپ افتخار زن فداکار رو بهتون میدن که به جای مطالعه و بازی با بچه و هر کار مفید دیگه؛ با ماشین ظرفشویی رقابت کرده و در این راه جانباز شده؟ اونکه ناچاره تکلیفش مشخصه ولی چرا سبک زندگی آدم تا این حد آسیب زا باشه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باور کن یکیشونم اومده بود میگفت آینه ی کنسولت لکه داره فلجم کردن با گیر و وسواسای مسخره شون

خودشون تمیز میکردن دیگه زن زائو که نمیتونه پا شه بشوره و بسابه.

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃

من از رنج دیگران حرف نزدماااتاپیک و متوجه نشدی اصلا بحث گذشت تو زندگی هست گذشت یه زن یا یه مرد برای ...

شما پرسیدین دستای پینه بسته‌ی یه بنا قشنگ‌ نیست؟ منم گفتم اصلا قشنگ‌ نیست

چرا باید گذشت کردن رو زیبا بدونیم؟ گذشت به معنای رها کردنه چیزی در ازای چیز دیگریه و رها کردن هیچوقت زیبا نیست، سخته و برای کسی که داره رها می‌کنه خود رنجه 

این شعار کپیتالیستی که زحمت و سختی ارزش انسان رو بالا می‌بره داره منسوخ می‌شه، جوامع از رنج فیزیکی‌ فاصله گرفتن اما اختلاف طبقاتی مخصوصا در کشورهای فقیرتر باعث شده این تفکرات خیلی بولد بشن. چیزی که زیباست والدین و پچه‌هایی هستن که همه رفاه دارن نه‌ اینکه والدین رفاه خودشون رو از دست بدن. 

I say let the world go to hell, but I should always have my tea 💆🏼‍♀️✨️

من زایمان کرده بودم شوهرم سیب درختی خریده بود برا مهمونا زیاد.. یه نفر اومد به من می‌گفت چرا سیب هات ...

😐😃😃😃😃

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
منظور استارتر رو نفهمیدم تا اینکه کامنتا رو خوندم یه عده گفتن ما پول داریم ولی ظرف میشوریم و... استا ...

😅😅😅😅رقابت کردن و جانباز شدن 😁

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
شما پرسیدین دستای پینه بسته‌ی یه بنا قشنگ‌ نیست؟ منم گفتم اصلا قشنگ‌ نیستچرا باید گذشت کردن رو زیبا ...

کسایی با طرز فکر مثل شما بهتره تو شرایط خیلی ایده آل ازدواج کنن که هیچ نیازی به گذشت نباشه.

اما کسایی هم که با شرایط پایین ازدواج میکنن باید مسیولیت پذیر باشند ، اگه کسی نمی‌فهمه گذشت و مسیولیت یعنی چی و خودخواه و خود محوره هیچ اشکالی نداره ، فقط لطف کنه بچه دار نشه

کسایی با طرز فکر مثل شما بهتره تو شرایط خیلی ایده آل ازدواج کنن که هیچ نیازی به گذشت نباشه.اما کسایی ...

عزیزم با توجه به شرایط فعلی دنیا باهاتون کاملا موافقم 

متاسفانه اکثر مردم جهان شرایط ایده‌آلی ندارن و ناچار به این سختی و گذشت می‌شن، حرف من اینه که این شرایط به هیچ وجه زیبا و قابل تحسین نیست، ضعف تمدن انسانی‌ست که نیاز به اصلاح داره. نیاز به رفاه و دوری از سختی هیچ ارتباطی به خودمحوری و خودخواهی نداره، برعکس این همنوع‌دوستی محسوب می‌شه و همین باعث شده جوامعی تشکیل بشن که برای رشد حداکثری تلاش کنن. در حالت ایده‌آل هیچ‌کس نباید سختی بکشه، نه چون سختی کشیدن رو رد می‌کنه بلکه چون نیازی به سختی کشیدن نداره 

عزیزم با توجه به شرایط فعلی دنیا باهاتون کاملا موافقم متاسفانه اکثر مردم جهان شرایط ایده‌آلی ندارن و ...

منم نمیگم سختی کشیدن قشنگه و البته زندگی و دنیا وقتی زیبا میشه که همه در رفاه باشن، ولی میگم اونی که بچه داره و تو شرایط سخت اینقدر با شرافته که مسیولیت میپذیره و از خود گذشتگی می‌کنه کار بزرگی می‌کنه. کلا من از آدم هایی که پای کاری که میکنند همه جوره می مونن و شونه خالی نمیکنن خوشم میاد، وگرنه قطعا که دیدن رنج هیچ کسی زیبا نیست 

منم نمیگم سختی کشیدن قشنگه و البته زندگی و دنیا وقتی زیبا میشه که همه در رفاه باشن، ولی میگم اونی که ...

اره دقیقا خیلی باشرافتن، منم بیشتر روی همون کلمه قشنگ بهتون ریپلای کردم 🤍

بعضی از آدمایی که خودشون سختی کشیدن چشم ندارن راحتی و آسایش دیگرانو ببینن مثلا من زیاد دیدم تو فامیل ...

ای کاش درک کنن نسل به نسل متفاوته

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

من از رنج دیگران حرف نزدماااتاپیک و متوجه نشدی اصلا بحث گذشت تو زندگی هست گذشت یه زن یا یه مرد برای ...

البته بحث تاپیک هم گذشت نبود😅

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

قبول دارم حرفتو.بمن میگن چراترشی نمیذاری مربادرست نمیکنی؟و...خب ترشی ومربارو میخرم تازه اونم خیلی کم ...

واقعا ادم میمونه چی بگه

من خودم یکی از دوستای مامانم رفته بودم یجایی کمک بعد من طولانی مدت نمیتونم جاروبرقی بکشم هیچی دیگه جارو کشیدم ولی خب نصفشو دادم دوستم این خانم چپ و راست تیکه مینداخت به من که دختر رو اول به جارو کردنش نگا میکنن بعد میان خواستگاری بعد اصلا من کلا ۱۴ سالم بود اون موقع!!