2777
2789

اونایی ک مثل من تو بچگی از پدرشون یاد گرفتن اکثرا رانندگیشون عالیه . با اون حجم استرسی که بهم میداد بایدم رانندگیم خوب میشد😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از ترافیک متنفرم ولی جاده و مسیرهای ده دوازده ساعته خوراکمه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
آره آفرین😅😅😅

گوش نده به حرفش کار خودتو بکن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
اونایی ک مثل من تو بچگی از پدرشون یاد گرفتن اکثرا رانندگیشون عالیه . با اون حجم استرسی که بهم میداد ...

وهمسرشون، پاهام دردمیکنه ازبس مشت خوردن😩😩😩

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

وهمسرشون، پاهام دردمیکنه ازبس مشت خوردن😩😩😩

😂😂😂👌👌

مهم اینه که نتیجه مشت خوردنا رو دیدی و رانندگیت خوب شده😂

من که هنوز صدای جیغ بنفشای بابام تو گوشمه 😂 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
خداییش خودمونیم دست فرمون آقایون بهتره😁🤪

چرت و پرت محض آقایون هیچوقت تصادفاتشچن بولد نمیشه با اینکه تو خود دانشگاه ما روزی نیست که پسرا تصادف کرده نیان دانشگاه ولی امان از روزی که یه خانم تصادف کنه بساط خنده همون آقایون ماشین دوررنگی جور میشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
من از عموم یاد گرفتم و عاشق رانندگی شدم

عزیزمم😍

خیلی خوبه که خانواده و فامیل قبل از کلاس رفتن رانندگی یاد میدن اینجوری علاقه به رانندگی بیشتر میشه👌

بیشتر ببینید
بله خانم ها قوانین بیشتر رعایت میکنن قبول دارم

دقیقا 

امان از پوست کلفتیه یه عده کثیری از آقایون امان

بیشتر ببینید
😂😂😂👌👌مهم اینه که نتیجه مشت خوردنا رو دیدی و رانندگیت خوب شده😂من که هنوز صدای جیغ بنفشای بابام ...

بابای من الانم جیغ میزنه😅😅😅

من بتازگی دارم رانندگی میکنم .یعنی کنارم کم‌میمونه سکته کنه😂😂😂

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بیشتر ببینید
بابای من الانم جیغ میزنه😅😅😅من بتازگی دارم رانندگی میکنم .یعنی کنارم کم‌میمونه سکته کنه😂😂😂

من هیچوقت بابام سرم داد نزده یا نگفته رانندگیت ایراد داره ولی مامانم با اینکه خودش رانندگی هم نمیکنه هر موقع میشینه پیشم شروع می‌کنه چرا تند میری چرا نمیزاری یه ماشین بمونه همشو رد میشی چرا فلان کارو می‌کنی 

اونروز دوتایی داشتیم می‌رفتیم یکی از شهرهای اطراف دیگه انقد غز زد وسطش گفتم هرجا اتوبوس دیدم نگه میدارم تو با اون بیا😂

بیشتر ببینید