2777
2789
عنوان

ی کاری کردم دوربین مداربسته منو گرفته کمک 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 87 پست

برو ب خانم‌خونه بگو شوهرم‌مریضه و واسش قلیون مضره حرف گوش نمیگیره این کار رو کردم خودم میخرم‌میارم فقط الان اینطوری کردم ک شوهرم‌نکشه واسش ضرر داره حرفی از دوربینم‌نزن ک میفهمی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه 😭😭❤️

با چه وضعیتی نشستی تو حیاط بریدی ؟ چی دستت بود ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید

فقط اون لحظه ای که اونا دارن تو دوربین میبینن تورو یواشکی نشستی با چاقو داری شلنگو میبری😂😂اینور اونور هم نگا میکنی کسی نبینتت بعد زدی زیر چادرت فرار کردی😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چرا فکر میکنید چک کردن دوربین سخته؟! مال ما رو گوشیمه دیدنش از نی‌نی سایت اومدن راحتتره. دقیقا هم مشخص میکنه کی کجای فیلمه حتی نیاز نیست کل فیلمو رد کنی از چهره‌ها عکس میگیره. یه دوربین معمولیم هست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آخه فک کنم دوربین وصله رو گوشی شون 😭

من فروشگاهی کار میکردم دوربین فروشگاه وصل بود رو گوشی صابکارم

بهش زنگ میزدم میگفتم الان دوربینو چک کن احساس میکنم این چن تا مشتری که اومدن شیطونی کردن یکی حواسمو پرت کرد تا اون یکی بره چیزی بلند کنه. 

بهش میگم دوربین چک کن

گفت ولش کن سخته

به این آسونی نیس که ما فک میکنیم لابد

💔دل نشکنیم💔