2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من میخوام ی 20 میلیاردی طلا بخرم

میتونی تو صندوق های طلا بورسی بزاری اگه تا حدودی اطلاعات داشته باشی

یا نهایتا طلای آب شده و سکه بخر بزار بانک

میتونی هم نصفشو طلا بخری نصف خونه بدی اجاره که اگه هر کدوم رشد بیشتری داشت خیلی دلت نسوزه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
من میخوام ی 20 میلیاردی طلا بخرم

تو اگه ۲۰ میلیارد داری !! نیا تو نی نی سایت با چارتا زن خانه دار مشورت کن .از یه مشاور مالی و کاردان مشورت بگیر ک نتیجه درست بده 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
فقط درصورتی ملک از طلا بهتره که بخوای ملک تجاری بخری وگرنه مسکونی یکی فقط اونم برا خودت داشته باش هم ...

یکی پدرم بهم داده . ولی من نمیخوام ازدواج کنم . نیاززندارم

یه ۱۰-۲۰ تومن خرج کن یه مشاوره مالی درست و درمون بگیر راهنماییت کنه 

با اینجا نظر گرفتن مشخصه هوش اقتصادی نداری فقط ارث رسیده بهت

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید

منم میگم برو پاتو بنداز رو پات یه نسکافه بخور و ریلکس باش

اینا فقط میخوان مردمو روانی کنن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

چطور عزیزممگه تو کارملک واملاکی؟ منبع موثق داری؟ ببخشید سوالاتم زیاد شد

دوستان زیادی داریم ک تو کار ملک و خریدو فروشن 

الان بازار کساده اما بعد از 25فروردین ملک نجومی میره بالا

مثال 

ی ملک هشتاد متری دو طبقه الان 2/5میلیارده 

بعد 25فروردین 

میشه4میلیارد 

به ازای هر میلیار300یا400میلیون میره رو خونه 

شما دیگه فکرشو بکن 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید