2777
2789

سلام دوستان چادر نماز گرفتم ۵۸۰ میگفت تخفیف داد ۵۵۰

از بازار امام رضا

البته چادر ۵۵۰ یا ارزونتر هم بود اینی ک گرفتم دست زدم جنسش خوب بود خیلی پرسیدم اب رفت نداشته باشه گفت نداره

حالا نظر شما چیه کسی تا حالا چادر نمازی گرفته 

بنظرتون به اون قیمتی ک گرفتم خوبه یه وقت اب نره؟؟؟

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

اب رفت پارچه تاجایی که میدونم به شهر ربطی نداره و اینکه بهتر بود از جای معتبری میخریدی که این نگرانی ها نباشه 

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الله خداپناه برامام رضا الله قرآن خداهمگی الله خداهمگی الله خدامادرو پیانبرهدا و قرآن خداو عمه خداوخانم خانم خداخدادخترخانم خانم خدا الله که آب رفت نره باامام رضاالله خدا امام رئکف خداالله انام‌حسین الله خداامام سجادالله خداخداالله

مامان من از بازار سنگ  شور گرفت با اینک فکر میکردیم ممکنه بهمون بندازن خیلییییی جنسش خوبه تا الانم ابرفت نداشته 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

آب رفت چادری داره ک جنسش نخی باشه کلا فککنم این جنس برای چادر ها نباشه برای لباس هاست...

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
بیشتر ببینید
الله خداپناه برامام رضا الله قرآن خداهمگی الله خداهمگی الله خدامادرو پیانبرهدا و قرآن خداو عمه خداوخ ...

😐😐

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
الله خداپناه برامام رضا الله قرآن خداهمگی الله خداهمگی الله خدامادرو پیانبرهدا و قرآن خداو عمه خداوخ ...

چی نوشتی؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
بیشتر ببینید
😐😐

برای خدا شریک قائل شده یا من اشتباه متوجه شدم؟خدا مگه عمه داره 🤐

بیشتر ببینید
برای خدا شریک قائل شده یا من اشتباه متوجه شدم؟خدا مگه عمه داره 🤐

نمیدونم بخدا نفهمیدم 🤦‍♀️😂

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نمیدونم بخدا نفهمیدم 🤦‍♀️😂

منم🤐🤔🙃

بیشتر ببینید