2777
2789
عنوان

وای خیلی زود شیرینی واجیل مون تموم میشن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 73 پست
وقتی ظرف اجیلو میده دستم میگ برو پر کن پسته هاشم بیشتر بریز باحالت دستوریچکار کنم؟پدر مادرشم میخندن ...

عزیزم شما رودر واسیو بزار کنار

اینموقع یا بروی خودت نیار 

یا بگو تموم شده عزیزم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتی پذیرایی میکنی ظرفو برگردونین اشپزخونه همون وسط نذارین

ی بار همی کارو کردم

دختر فامیل مون باداداشش اومدن پیشت سرم گفتن یکی دیگم بمابده وای چرا میبری این گدا بازیا چیه دیگ روم نمیشه اینکارو کنم بعد برن بگن برا دوتاشیرینی برداشت گذاشت یخچال

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

برعکس فامیلای ما از اون ور افتادن. تو آشپزخونه شنیدم دخترداییم به دختر پنج سالش میگفت دو تا خوردی بسه تو خونه داریم. وضع مالیمون هم جوری نیست که بخواد رعایت کنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وقتی ظرف اجیلو میده دستم میگ برو پر کن پسته هاشم بیشتر بریز باحالت دستوریچکار کنم؟پدر مادرشم میخندن ...

بگو عزیزم چربیت میره بالاها 

بعدشم شما اول اینکه نباید شیرینی تر بخرید 

دوم اینکه وقتی پذیرایی میکنید وسایل رو ببرید آشپزخونه نزارید همون وسط مخصوصا وقتی که مهمون بچه کوچیک داره

آجیل هم ما فقط تخمه میاریم ک بادام برشته داخلش هست حتما نباید پسته باشه

برنجکم خوبه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
برعکس فامیلای ما از اون ور افتادن. تو آشپزخونه شنیدم دخترداییم به دختر پنج سالش میگفت دو تا خوردی بس ...

ما هم اینجوریم 

از کوچیکی قبل از اینکه بریم خونه کسی میکفتن تو خونه کسی بیشتر از یکی برندارین خونه خودمون میخریم

چه شیرینی چه آجیل یه دور بچرخونین تعارف کنین همه که برداشتن برش دارین دیگه

عزیزم مگ میشه اجیل دو بچرخونم

مثلا مشت کنن اجیل بردارن توش قاشق بزارم ک بردارن نمیشه ک

مهمان باید ادب داشته باشه

حالا ماهرجایی میریم باکلی التماس میکنن ک ی شیرینی برمیداریم پنج دقیقه ایم پا میشیم میریم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

چقد فامیلاتون ندید بدیدن😂😂😂 میرن مهمونی فقط شکمشونو سیر کنن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
مگه خودشون همراشونشیرینی نمیارن ک اونارو نگهدارید

نه والا 😐

بیشتر ببینید