2777
2789
عنوان

روز تولدتون چقدر مهمه بهتون تبریک بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگن مهم نیست 

ولی این همه رفیق دارم فقط ۳ نفرشون بهم تبریک گفتن😂

لینک ناشناسم : https://abzarek.ir/service-p/msg/2132137                             آقایون لطفا در تاپیک هام پست نذارید ، اگه از کلمات عزیزم و جونم اسفاده کردم منظورم شما نبودید خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم.

بیشتر ببینید

من حقیقتش واسم مهمه 

از خونواده و دوستام توقع دارم تبریک بگن حالا کادو ک نه 

ولی تولد میگیرم همیشه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
منم شوهرم مهمه یادش باشه و کادو هم که بده خیلی خوشحال میشم

اره 

همسرم قبل عید بهم پول داد نزدیک ۳ گرم طلا خریدم 

روز اول عید هم برام گل خریده بود آورد خونه اما دخترم نداشت ب من بده گف بابای قشنگم مرسی برام گل خریدی 

هیچی دیگه بابا و دختر به همدیگه دل و قلوه دادن و گل هم رسید ب دخترم😂

اصلا برام مهم نیست حتی اگه خانوادمم یادشون نباشه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡