2777
2789
عنوان

دور و بر شوهرم پر از زنای خوشگل و لونده و تقریباً لخت هست

| مشاهده متن کامل بحث + 9934 بازدید | 170 پست
قطعا ی بچه ای یا بسیار ساده که متوجه موضوع تنوع و ... در مردها نیستی

نه

فقط پذیرفتم که مرد اگه واقعا دوستت داشته باشه خودش بلده تعهدشو حفظ کنه و نیاز به نگرانی ما نیست.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهفقط پذیرفتم که مرد اگه واقعا دوستت داشته باشه خودش بلده تعهدشو حفظ کنه و نیاز به نگرانی ما نیست.

اینا فانتزی ذهنیه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

من همسرتون رو نمی‌شناسم. ولی اگه من باشم، نگرانی‌ و حس بدم رو شفاف مطرح می‌کنم و می‌گم که یه ملاحظاتی داشته باشه، خیال من رو راحت کنه و حواسش باشه که یه‌وقت، غافل نشه از من و رابطه‌مون. 

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

آقایون بصری هستند

اگر خانم بسیار زیبا و پوشش نیمه عریان از نزدیک ببینند محاااااله توجه نکنند،دلشون نخواد یا تحریک نشن

مگر اینکه مشکل جن س ی داشته باشند

ولی اینکه بعدش بیفتند دنبال طرف تا باهاش رابطه برقرار کنند به ذات طرف و عوامل متعدد دیگه ای بستگی داره

چه میشه کرد

دیگه حجاب ور افتاده و این مشکلات به یه معضل جدید برای خانواده های ایرانی تبدیل شده