2777
2789

چطور میتونید با منطق تصمیم بگیرید و احساساتتون رو از بین ببرید درصورتی که عشق از چشماتون میبارید؟! دو ماه از کاتم گذشته اون کات کرد هنوزم نمیتونم فراموش کنم 

یعنی دل پسرا تنگ نمیشه پشیمون نمیشن؟ کاش پسر بودم 😞😢

چون اونا همه چیو با کل زندگیشون قاطی نمیکنن

زندگی جدا عشق جدا

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا از اول عاشق نمیشن بر اساس منفعت شون میرن سمت یه دختر و باز بر اساس منفعت فراموش میکنن و میرن سر ...

بخدا جوری نگات میکنن که فکر میکنی هیچوقت نمیرن و جوری ترکت میکنن که انگار از اول نبودن!

خوش به حالشون کاش ماهم اینجوری بودیم

میتونیم باشیم

تلاش لازمه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
چجوری!!

به راحتی منم همین مدلیم 

دخترا متاسفانه وقتی یکی میاد تو زندگیشون کل برنامشون بهم میخوره همه چیه زندگیشونو میچنن براساس پسره

خب این میشه همون زیادی سبک بودن و آویزون بودن که پسرا خوششون نمیاد

بیشتر ببینید
بخدا جوری نگات میکنن که فکر میکنی هیچوقت نمیرن و جوری ترکت میکنن که انگار از اول نبودن!

انشاالله از این به بعد فقط دنبال منافع خودتون باشین که از پسر چی به من میرسه 

خلایق هر چه لایق

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

فراموش که نمیکنن فقط سخت نمیگیرن 

البته بازم بستگی به آدمش و چیزای مختلف داره 

تو دخترا هم اینجوری هست 

این همه دختر که امروز با یکی اوکی میشن فردا میرن با یکی دیگه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
درسته!!!!!!!!!!خب باید چیکار کرد مثلا؟!

روتین زندگی خودت رو داشته باش

وقتی یکی میاد تو زندگیت کل زندگیت رو بهم نریز بخاطر اون

اون فقط بخشی از زندگیته نه همش

خودت مشغول باشی کمترم پیگیر میشی

بیشتر ببینید