چطور میتونید با منطق تصمیم بگیرید و احساساتتون رو از بین ببرید درصورتی که عشق از چشماتون میبارید؟! دو ماه از کاتم گذشته اون کات کرد هنوزم نمیتونم فراموش کنم
یعنی دل پسرا تنگ نمیشه پشیمون نمیشن؟ کاش پسر بودم 😞😢
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
دخترا متاسفانه وقتی یکی میاد تو زندگیشون کل برنامشون بهم میخوره همه چیه زندگیشونو میچنن براساس پسره
خب این میشه همون زیادی سبک بودن و آویزون بودن که پسرا خوششون نمیاد
این همه دختر که امروز با یکی اوکی میشن فردا میرن با یکی دیگه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
وقتی یکی میاد تو زندگیت کل زندگیت رو بهم نریز بخاطر اون
اون فقط بخشی از زندگیته نه همش
خودت مشغول باشی کمترم پیگیر میشی