2777
2789
عنوان

لباس زیر چ جنسی بخرم ش و رت

311 بازدید | 20 پست

قبلنا از این مدل گل گلی ها ک نخی ان میخریدیم الان چ مدلی بخرم؟نخ پنبه خوب یا برند خاصی بلدین کلا راهنماییم کنین

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لباس زیرو باید هر چند ماه یه بار عوض کرد جدید خرید......همون گل گلی ها چون اکثرا به خاطر نوع دوختشون گشاد هست بهتره به نظرم. ...چون هوا در جریانه... و رطوبت باقی نمی مونه و عفونت هم نمیگیری....قیمتشون هم مناسب تره و راحت میتونی هر چند ماه یکبار عوضشون کنی‌...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

نخی بخر ولی گل گلی نخر

بخدا نمیدونم چ جنسی.نخ پنبه ک کش نمیاد هی ب فروشنده میگپ نخ پنبه بده خونه میام استفاده کنم میبینم میچسبه بهم چسبانه

نخی بخر ولی گل گلی نخر

چرا گل گلی نخره؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

لباس زیرو باید هر چند ماه یه بار عوض کرد جدید خرید......همون گل گلی ها چون اکثرا به خاطر نوع دوختشون ...

اره البته درست میگین.منتها اومم خیلی زود دون دون میشه

اره البته درست میگین.منتها اومم خیلی زود دون دون میشه

جنس بهترم دارن....قیمتش هم بد نیست تو بازار...میتونی بری جینی بخری ارزون ترم در میاد..

بخدا نمیدونم چ جنسی.نخ پنبه ک کش نمیاد هی ب فروشنده میگپ نخ پنبه بده خونه میام استفاده کنم میبینم می ...

خب یه سایز بزرگتر بگیر

مثلا کِلوین نخی هاش خوبه

یه سری هم هستند خال خالی ان اونا هم خوبن

کبریتی ها هم بد نیستن خوبن