2777
2789
عنوان

وای انقدر ذوق دارم برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14695 بازدید | 209 پست
البته من ۲۱سالمه هنوز به تخصص نرسیدم سال۳امبیشتر منظورم از نظر خانوادگی بود که همیشه اون کمبود هست و ...

اره قطعا این کمبوده حس میشه عزیزم ولی تو سعی کن برخلاف من خیلی عمیق نشی من وقتی عشق و علاقه‌شون بهم رو میبینم بهم میریزم نه به خاطر حسادت بهشونا اینکه چرا ما نه چرا یه ادمی مثل شوهرم‌تو همچین خونواده ایی بزرگ شده و من ازش محروم بودم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
😂😂😂😂وای یه سوال شما ک انقدر سطح بالایی و این خواستگارا و دوست پسرارو داری چرا دنباله چله واسه از ...

اخه من به چیش باید حسادت کنم نمیفهمم😂😂

اره من حسودی میکنم به همکلاسیام که الان متخصص و اتند هستن ولی چی این خانم باید برای من حسادت برانگیز باشه رو نمیهمم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من به چیش باید حسادت کنم نمیفهمم😂😂اره من حسودی میکنم به همکلاسیام که الان متخصص و اتند هستن ول ...

این کلا همین مدلیه یادته یه دوست داشتی اینجا 

همون سال یادمه تو یکی از تاپیکا ک راجب نامزدش بود به اونم پرید همین مدل حرفارو زد   

البته من ۲۱سالمه هنوز به تخصص نرسیدم سال۳امبیشتر منظورم از نظر خانوادگی بود که همیشه اون کمبود هست و ...

اتفاقا منم تو چنین خانواده بزرگ شدم

البته اسمش رو نمیذارم خانواده

پدری به شدت بی محبت و سرد که کلا انگار احساس پدری به من نداره

و در عین حال پولدار اما خسیس 

مادرم همیشه سعی کرد بی مهری پدرم رو جبران کنه و هرکاری از دستش برمیومد برای پیشرفت من کرد

اما من هنوزم احساس تروما دارم از طرف پدرم و کودکی ای که همش تو چالش گذشت.

یه سری حسرتای ساده از بچگی کردن رو دلم مونده که شاید برای بقیه خیلی عادی باشه اما همیشه ته ذهن من به عنوان یه حسرت،یه بی مهری و ... مونده

این کلا همین مدلیه یادته یه دوست داشتی اینجا همون سال یادمه تو یکی از تاپیکا ک راجب نامزدش بود به او ...

عهه به اونم پریده بود🤣 فقط مشکلش با من نیست پس

مشکل شوهرهه

میدونستی بچه دار شده؟

بیشتر ببینید
اتفاقا منم تو چنین خانواده بزرگ شدمالبته اسمش رو نمیذارم خانوادهپدری به شدت بی محبت و سرد که کلا انگ ...

بله دقیقا منم همینطور

و به این فکر میکنم که حتی بالاترین مرحله هام قرار نیست این تروماهارو از بین ببره و همیشه با من میمونه متاسفانه

ارههنوزم تو سایت هستا با یه کاربری دیگ

عهه بیا دم گوشم بگو کیه

البته شاید دوست نداشته باشه نمیدونم

بیشتر ببینید
چقدر من بااین تاپیک ذوق زده شدم🤩🤩مبارک باشهتبریک میگمبنظرم ببین همسرت چجوری بیشتر خوشحال میشه همون ...

قربونت بشم

نمیدونم حالا از شانس بد کارتم رو گم کردم باید وایستم تا شنبه بعد برم خرید

بیشتر ببینید