2777
2789

بله به شدت موثر بود برام 

اما باید روانشناست خوب و کاربلد باشه  و خودت باهاش همراهی کنیی 

اینم بگم که به اینکه روانشناس از کدوم دانشگاه مدرک گرفته و پول ویزیتش چقدر بالاست ربطی نداره 

مهم مهارته 

من پیش کسی رقتم که برای ۴۵دقیقه ۳۵۰میگرفت و پنج دقیقه هم که اضافه میشد پول میومد روش 

اما جواب نگرفتم ازش 

از طرفی با یه مشاور اشنا شدم ساعتی ۲۰۰ میگفرقت و منو درمان کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله به شدت موثر بود برام اما باید روانشناست خوب و کاربلد باشه و خودت باهاش همراهی کنیی اینم بگم که ...

چقد موثر بود؟ میشه یکم از وضعیتت قبل مشاوره رفتن و یکم از بعدش بگی

راستش من برای پیش مشاور رفتنم استرس دارم نمیدونم برم بگم مشکلم‌ چیه 

چقد موثر بود؟ میشه یکم از وضعیتت قبل مشاوره رفتن و یکم از بعدش بگیراستش من برای پیش مشاور رفتنم استر ...

من ۱۰۰درصدی حالم خوب شد 

بیین خب مشکلمو بخوام توضیح بدم طولانی میشه 

یه سری مشکلاتی که ریشه در کودکی داشت 

نوشخواری فکری 

استرس به شدت بالا 

افسردگی و کرختی جسمی و روحی 

عدم تمرکز 

تمایل به خودکشی 

مشکلات ارتباطی با اطرافیان و.... 

الان هیچکدوم و ندارم 

من حال بد پنح ساله رو با ۶ماه تراپی ذرستش کردم 

من قبلا قرص هم خورده بود و پیش روانپزشک رفته بودم ولی برام موثر نبود وموقتی حالمو خوب کرد 

خواستی شماره روانشانسمو بهت میدم

چقد موثر بود؟ میشه یکم از وضعیتت قبل مشاوره رفتن و یکم از بعدش بگیراستش من برای پیش مشاور رفتنم استر ...

برو همنیارو بگو و از حالاتت بگو 

خودش سوال میپرسه و میفهمه چی به چیه 

شما قطعا استرس بالایی داری وقتی میکی استرس دارم نمیدونم چی بگم یعنی استرسی هستی

من ۱۰۰درصدی حالم خوب شد بیین خب مشکلمو بخوام توضیح بدم طولانی میشه یه سری مشکلاتی که ریشه در کودکی د ...

ببین منم دقیقا همینم

کلا هیچ کاری انجام‌ نمیدم 

حس میکنم برم پیش مشاور مسخره میشم 😑

خیلی ممنونم ازت 

مشاوره حضوری رفتی یا تلفنی ؟ شمارشو بده بهم

بله مادرم

خیلی حالشون خوبه خیلی و تقریبا انتهای دوره درمانشه 

کاش زود تر میرفت خیلی زود تر

خودمم میخوام برای وسواس مراجعه کنم خسته شدم تا حدودی  از مصرف دارو ارس داشتم ولی خب درمان ارزشش داره

پیش مشاور و روانشناس زیاد رفتم ولی نتیجه مطلوبی نگرفتم اکثرشون دنبال پولن نمیدونم روانشناس خوب ازکجا پیدا کنم

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

ببین منم دقیقا همینمکلا هیچ کاری انجام‌ نمیدم حس میکنم برم پیش مشاور مسخره میشم 😑خیلی ممنونم ازت مش ...

مشاور تلفنی 

نه عزیزم مسخره نمیشی خودش بحث و دست میگیره و پیش میبره 

+989136842060

فاطمه دهخدایی 

تو ایتا بهش پیام بدین براتون نوبت بزاره

مشاور تلفنی نه عزیزم مسخره نمیشی خودش بحث و دست میگیره و پیش میبره +989136842060فاطمه دهخدایی تو ایت ...

ممنونم لطف کردی 

عزیزم به شما راهکار میداد؟

یا صحبت میکرد ؟ یا کتاب معرفی میکرد ؟ یا قرص و دارو؟ سبک درمان چجوریه کلا برام سواله