2777
2789
عنوان

نمیدونممم معنیش چیههه پشمام ریخت موهای تنم سیخ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 26 پست
جل الخالق😳

خخودمم تو شکم بخدا اخه همزمانن؟

نامزدی میکه شاید نشونست

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید
موسی‌کو‌تقی (یا کریم) که ترس نداره 😂

در و پنجره باز باشه خودش می‌ره

ولی از من به شما نصیحت با پسری که از یاکریم می‌ترسه ازدواج نکنید

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه نبود بیرون بود،

خب بیرون 

معنی خاصی نداره به نظرم 

ترس هم نداره 

طفلی خودش میره 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
یا کریم حیوان شومی نیست الانم فصل بهاره بشدت زیادن دقیقا دنبال چه معنی هستی

اخه همزمان اتفاق افتاد گفتم شاید نشونست

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید
چه قشنگ .حالا ترس چرا.خیلیم عالی فک کن دو تا روح قشنگ حواسشون بهتونه

اخییی نمیترسم میگم ینی نشونست؟

بیشتر ببینید

خب اینکه اتفاق قشنگیه همزمان براتون یه چی اتفاق افتاده عاشقونه نیس؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید
موسی‌کو‌تقی (یا کریم) که ترس نداره 😂در و پنجره باز باشه خودش می‌رهولی از من به شما نصیحت با پسری که ...

نمیترسه چون همزمان اتفاق افتاد شوک شدیم گفتیم شاید نشونست

بیشتر ببینید
خب اینکه اتفاق قشنگیه همزمان براتون یه چی اتفاق افتاده عاشقونه نیس؟

😍😍

بیشتر ببینید
نمیترسه چون همزمان اتفاق افتاد شوک شدیم گفتیم شاید نشونست

هاا ازون لحاظ

خیره ان‌شاءالله

ولی بازم مشاوره پیش از ازدواج برین حتما و صرفا از روی احساس ازدواج نکنید

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص